Mağaza

Bayındır Tüketici İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı

Bayındır, İzmir
Bayındır Tüketici İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı

7 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Mithat Paşa Mah. Hükümet Önü Cad. Hükümet Konağı K:3, Hükümet Konağı, İçinde, Bayındır Merkez, Bayındır, İzmir, 35840 Bayındır/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 581-4001 ara

Hakkında

Bayındır Tüketici İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı: Bayındır Kaymakamlığı İzmir, Bayındır ilçesinde kurum, kaymakamlık. Bayındır Tüketici İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı, İzmir, Bayındır ilçesinde yer alan mağaza. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.bayindir.gov.tr

Bayindir Tüketi̇ci̇ İlçe Hakem Heyeti̇ Başkanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Bayindir Tüketi̇ci̇ İlçe Hakem Heyeti̇ Başkanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba
ben almanyadan yaziyorum
umarim yazdigimi biri okur dikkate alir, bayindir Nüfus Müdürlügünü bugun saat 16:25 te bosanma islemlemimin Nüfüsa islenip islenmedigini ögrenmek icin aradim, bayanin biri cikti Telefona, saygisizca bana bagirdi bilgi vermek zorunda degilmis saat zaten 5 mis burda sadece gülüyorum aferdersiniz, öyle insanlari nasil calistiriyorsunuz ben anlayamiyorum yada arayan insanlari ne olarak goruyorlar onuda cözmüs degilim kimse can sikintisindan Nüfüs Müdürlügünü aramaz, mesai 17:30 mus onuda ögrendim 5 dakika vardi mesaisinin bitmesine ya hic acmayacakti Telefonu yada insan gibi yarin arayin mesai bitti diyecekti ben hayvan degilim anlarim, türkce biliyorum az cok bana bagirmaya hakki yok, kendini kaf daginda görmesin kimse, ilgilenen olursa sevinirim, 2 ay sonra geldigimde sahsen ben kaymakamliga gelicem, Nüfüs Müdürlügünede gidicem, calistirdiginiz insanlari secerek is verin, onca issiz turkiyede beklerken boyle saygizlari lütfen calistirmayin.

Tesekur ediyorum