Nüfus Müdürlüğü

Bayındır İlçe Nüfus Müdürlüğü

Bayındır, İzmir

8 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Fatih, Hükümetönü Cad. Hükümet Konağı No:1, 35840 Bayındır/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 581-3095 ara

Hakkında

Bayındır İlçe Nüfus Müdürlüğü: Bayındır Nüfus Müdürlüğü İzmir, Bayındır ilçesinde kurum, nüfus müdürlüğü, vatandaşlık işleri, evlenme, boşanma, nüfus kaydı, doğum, aile cüzdanı, kimlik, bayındır, bayındır nüfus müdürlüğü, izmir. Bayındır İlçe Nüfus Müdürlüğü, İzmir, Bayındır ilçesinde yer alan nüfus müdürlüğü. Bu mekan toplam 8 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Bayindir İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Bayindir İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

malesef ülkede halan eski kafalı memurlar mevcut. Bu tip insanlara diyeceğimiz tek şey yaptıklarının aynısını kendilerinin yaşamasını temenni etmek. Etmekki en azından ne olduğunu anlasınlar.


Merhaba
ben almanyadan yaziyorum
umarim yazdigimi biri okur dikkate alir, bayindir Nüfus Müdürlügünü bugun saat 16:25 te bosanma islemlemimin Nüfüsa islenip islenmedigini ögrenmek icin aradim, bayanin biri cikti Telefona, saygisizca bana bagirdi bilgi vermek zorunda degilmis saat zaten 5 mis burda sadece gülüyorum aferdersiniz, böyle insanlari nasil calistiriyorsunuz ben anlayamiyorum yada arayan insanlari ne olarak goruyorlar onuda cözmüs degilim kimse can sikintisindan Nüfüs Müdürlügünü aramaz, mesai 17:30 mus onuda ögrendim 5 dakika vardi mesaisinin bitmesine ya hic acmayacakti Telefonu yada insan gibi yarin arayin mesai bitti diyecekti ben hayvan degilim anlarim, türkce biliyorum az cok bana bagirmaya hakki yok, kendini kaf daginda görmesin kimse, ismini sordugumda ismini soylemedi yüzüme kapatti telefonu, ilgilenen olursa sevinirim, 2 ay sonra gelicem, geldigimde sahsen ben kaymakamligada Nüfüs Müdürlügünede gidicem bunun icin calistirdiginiz insanlari secerek is verin, onca issiz turkiyede beklerken boyle saygizlari lütfen calistirmayin.

Tesekur ediyorum