Spor kompleksi

Zeytinburnu Spor Kompleksi

Zeytinburnu, İstanbul
Zeytinburnu Spor Kompleksi

44 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Kazlıçeşme, Park İçi Yolu, 34020 Zeytinburnu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 582-9832 ara

Hakkında

Zeytinburnu Spor Kompleksi: Zeytinburnu Spor Kompleksi İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde spor salonu, firma. Zeytinburnu Spor Kompleksi, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan spor kompleksi. Bu mekan toplam 44 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.zeytinburnu.bel.tr

Zeyti̇nburnu Spor Kompleksi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Zeyti̇nburnu Spor Kompleksi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben 6 yıldır abonenizim.şimdiye kadar her şekilde çok memnundum.fakat son zamanlarda benim ve arkadaşlarımın bazı konularda büyük sıkıntıları var.ben ve arkadaşlarım çalışan insanlarız.haftanın üç günü hiç değilse spor yaparak günün yorucu stresinden biraz uzaklaşıyorduk,şimdi paket program uygulaması hepimizi son derece rahatsız etti.hem fiyat açısından hemde zaman açısından.bize söylenen herkezin her daldan faydalanmasını sağlamak ama çok kişi böyle olursa sporu bırakacak bende tabi.nerde kaldı sizin sağlayacağınızı düşündüğünüz imkanlar.bence parası olan gelsin mantığı galiba.


ben yüzme kursuna gidiyorum ve çok rahat ediyorum her şey var öğretmenlerin hepsi çok ilgili ve bayağı öğrendim. duşlardan soyunma kabinine kadar her şey mümkün ve rahat :)


çok güzel bir yerdir.ücretsiz sporlar da vardır.


akşam çalışıyormu burası