yurtiçi kargo şubesi

Yurtiçi Kargo Güzelyurt Şubesi

Esenyurt, İstanbul

55 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Güzelyurt Mah. 8. Cad. No:11/a Esenyurt, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 854-0815 ara

Hakkında

Yurtiçi Kargo Güzelyurt Şubesi: Yurtiçi Kargo Güzelyurt Şubesi İstanbul, Esenyurt ilçesinde yurtiçi kargo şubesi, yurtiçi kargo, kargo, istanbul kargo, yurtiçi kargo şubesi. Yurtiçi Kargo Güzelyurt Şubesi, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan yurtiçi kargo şubesi. Bu mekan toplam 55 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yurticikargo.com

Yurti̇çi̇ Kargo Güzelyurt Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurtiçi kargo şubesi
  • yurtiçi kargo
  • kargo
  • istanbul kargo
  • yurtiçi kargo şubesi

Konum

Bu bölümde Yurti̇çi̇ Kargo Güzelyurt Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Aylardır bir telefon açan yok nasıl bir iştir yazılanları okumuyor musunuz


Bu nasıl bir kurumsallık sabit ve cep tel hiçbir şekilde cevap verilmiyor.Adresten kargo alımı için arıyoruz önemli bir evrak diyoruz adamlar işi yokuşa sürüyor.Tamam efendim bugün alacağız deyip iki gündür bekleyen kargomuz var.Ancak cvp verilmediği için kargoyu kendimiz gönderdik.KURUMSALLIK BU DEĞİL ARKADAŞLAR.....MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ LÜTFEN.....


Rezil kargo şirketi bu olsa gerek hemde tek kelimeyle REZİL


o kadar subenız ıle çalıştık ama hayatımıda gordugum en kotu sube sızın subenız
ya gerçekten paraya doymuşsunuz sız yada bu ısı laf olsun dıye yapıyorsunuz ne kadar kotu bır hızmet anlayışınız var gerçekten de yazıklar olsun tamda yurt ıcı kargoya yakışır davranışlar bunlar sız kargo ısını bırakında gıdın köyde arazıde takılın en ıyı yaptığınız ış bu olurdu herhalde


NEDEN TELEFONLARINIZA CEVAP VERMİYORSUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


madem cvp verılmıcek nıye telefon numarası koyuyorsunuz ınternete..musteri hizmetlerinde birine baglanmak imkansiz..ne bicim firmasiniz ya..bir daha asla sizinle calismicam..


ARKADAŞLAR!!!!! Telefonlara bakmazsanız nasıl iletişim kurucaz anlayamadım bizim bilemediğimiz faklı bir iletişim yönteminizmi var gönderim var ama size ulaşamıyorum!!!!!!!


allah belanızı versin 58 kere aradım cevap yok


Yaklaşık kırkbeş dk dir arıyorum tel bakan yok ya gönderim bi hastanın canı ile alakalıysa ayıp


telefonları yüzüme kapatan nalet olası bir yer ve her seferinde kargolar yerine ulaştırılmıyor sebep ne zaman yetmedi 10 gündür zaman yetmiyor dimi.
YURTİÇİ KARGO SİZLE ÇALIŞMAK MI ASLA!
HAK ETMİYORSUNUZ O PARALARI.