kargo

Yurtiçi Kargo Giyimkent Şubesi

Esenler, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. No: 96-98 Esenler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 438-6228 ara

Hakkında

Yurtiçi Kargo Giyimkent Şubesi: Yurtiçi Kargo Giyimkent Şubesi İstanbul, Esenler ilçesinde kargo, yurtici kargo. Yurtiçi Kargo Giyimkent Şubesi, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan kargo. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yurti̇çi̇ Kargo Gi̇yi̇mkent Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kargo
  • yurtici kargo

Konum

Bu bölümde Yurti̇çi̇ Kargo Gi̇yi̇mkent Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

gıyımkent subesını arıyoruz ama telefonları acan bır porsonel yok sube de o telefon un hangı amac ıcın baglandıgını anlamıs degılım . yurt ıcı kargo nun ınternet te olan subelerın ıletısım bılgılerın de kı telefonlarına ulasamadıktan sonra o numaraları o raya neden yazmıs lar anlam veremıyorum .yogundur lar anlarım da calan telefon un sesını calıs an kımse duymuyor mu ınsan merak eder bır sefer bu telefon durmadan calıyor bır alo dıyelım dıye bu nasıl bır hızmet anlayısıdır anlamıyorum .bana bu acıklayacak yetkılı bır kısı var mı........???**?


bu telefonları açmam sebeplerini ögrenmek istiyoruz artık 1 gün boyunca arıyoruz ama 1 defa cevap veren yok telefonlara çalıyo açık kapatıyolar saçma sapan şeyler