yurtiçi kargo şubesi

Yurtiçi Kargo Çengelköy Şubesi

Üsküdar, İstanbul

22 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mh. Bosna Bulvarı, No: 79 / A, Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 505-9217 ara

Hakkında

Yurtiçi Kargo Çengelköy Şubesi: Yurtiçi Kargo Çengelköy Şubesi İstanbul, Üsküdar ilçesinde yurtiçi kargo şubesi, yurtiçi kargo, kargo, istanbul kargo, yurtiçi kargo şubesi. Yurtiçi Kargo Çengelköy Şubesi, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan yurtiçi kargo şubesi. Bu mekan toplam 22 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yurticikargo.com

Yurti̇çi̇ Kargo Çengelköy Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurtiçi kargo şubesi
  • yurtiçi kargo
  • kargo
  • istanbul kargo
  • yurtiçi kargo şubesi

Konum

Bu bölümde Yurti̇çi̇ Kargo Çengelköy Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

4gündür bir kargonun bana gelmesi için uğraşıyorum. çengelköy şubesi telefonları açmıyor ve gelmedikleri halde gelip kapıya not koyduklarına dair msj yolluyorlar birde. bir daha yurtiçi kargoyu asla tercih etmicem tercih eden firmalardan da asla alışveriş yapmayacağım. resmen alışverişten soğuttular beni. bu kadar sorumsuz bir firma görmedim genel merkezleri bile yardımcı olamıyor hiç birşey yapmıyorlar. çengelköy şube resmen başı boş bırakılmış durumda.


Yurt içi Çengelköy Şubesi. adresinize geldik bulamadık diyor. Ama ortada bir belge yok. Gelmediler ve geldik diyorlar. Birde telefonları hiç bir şekilde açmıyorlar. Bize ulaşamamış. Biz size ulaşamıyoruz Çengelköy şubesi.....


yurtiçi çengelköy şubesi kadar işini savsaklıyan bir kargo şubesi yok. artık sipariş verirken yurtiçi kargo olmasın diye elimden geleni yapıyorum. yurtiçi olursada artık nezaman gelir gelmezde geride gidebilir kaybolabilirde herşey olabilir ama onlarca herşey normaldir. anlıyacanız lanet bir şube


ŞULE ŞÖHRET SÜMER TEL 0530 515 19 71 BİB ÖNCEKİ MESJ TEL DÜZELTMESİDİR


İnternetten aldığım ürünleri, kargo şirketini seçme şansım olduğunda asla ve asla Yurtiçi Kargo'yu tercih etmiyorum. Nedeni ise bana gelen kargoları Yurtiçi Kargo Çengelköy şubesi teslim etmesi gerekiyor, ama maalesef eve gelmeden geldik bulamadık ihbar notlu geri gönderiyorlar, ihbar notunu bir bizde görebilsek.

Arıyorsun Çengelköy şubesini asla telefonu açmazlar 100 defa aramışımdır. Geri gider tekrara satıcı ile irtibata geçersin bu sefer Levent'te iş yerime adres veririm o zaman gelir bu işini kusurlu yapan Çengelköy şubesinden şikayetçiyim! Geldik diyorlar ama gelmiyorlar, onlar ispatlıyamaz ama ben gelmediklerini ispatlıyabilirim.


ayın 29 size teslim edilen kargom ne zaman teslim edilecektir tlf larınız cevap vermiyor


Avon'dan gelecek olduğunu cep-mesajla pazartesi günü göndereceğinini ilettiğiniz kargoyu bugün 17:00;a kadar adresime teslim etmenizi rica ederim.


bir iş nasıl en kötü şekilde yapılır bu firmadan öğrenebilirsiniz....


4 gün önce istanbuldan istanbula gelmesi gereken kargomu bekliyorum. 1 gün önce SMS attı yuriçi kargo, çengelköy şubesinden bugün site teslim edilecek diye, ne gelen var ne giden. Ayrıca yurtiçi kargonun internet sitesine kargo takip diye koydukları şey çalışmıyor. Siteden Yurtiçi kargonun şube numaralarına erişemiyorsunuz. Koymuşlar seçenekli menü ama çalışmıyor.


10 gündür kargom bu şubede. teslim etmiyorlar. Telefonlara cevap vermiyorlar. Adresi gitmeden teslim edilemedi notu düşüyorlar. Bu şirketle çalışan hiçbir firmayı tercih etmiyeceğim. Örneğin İdefix'i.