yurtiçi kargo şubesi

Yurtiçi Kargo Baltaş Şubesi

Bayrampaşa, İstanbul

7 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Muratpaşa Mh. Uluyol Caddesi, G Blok No: 29 / G 103-104, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 417-7243 ara

Hakkında

Yurtiçi Kargo Baltaş Şubesi: Yurtiçi Kargo Baltaş Şubesi İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yurtiçi kargo şubesi, yurtiçi kargo, kargo, istanbul kargo, yurtiçi kargo şubesi. Yurtiçi Kargo Baltaş Şubesi, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan yurtiçi kargo şubesi. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yurticikargo.com

Yurti̇çi̇ Kargo Baltaş Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurtiçi kargo şubesi
  • yurtiçi kargo
  • kargo
  • istanbul kargo
  • yurtiçi kargo şubesi

Konum

Bu bölümde Yurti̇çi̇ Kargo Baltaş Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

17 MART 2015 tarihinde sabah saatlerinden 18 mart 2015 öğlen saatine kadar çağrı merkezini iki kere BALTAŞ şubesini ise 4 kere aradım , adresten gönderi almaları için
arkadaşların haberi var deniyor, araç göndereceğiz deniyor ama icraat yok , ne gelen var nede giden? halen bekliyorum saf saf .......................................!
hizmet sıfırların altında seyrediyor....???????


telefonlara bakan yokmu,fişimi çekiyorsunuz .her kargoda sorun sıkıntı


zerre kadar memnun değilim,daha önce kargom geldiği halde 2-3 gün araça geç verildi.dün sabahtan öğlene kadar telefon açtım ama telefona cevap verilmedi,öğleden sonra ulaşabildim ve görüştüm.evde kimse olmadığını bir gün sonra kargomun evime gelmesini istediğimi belirttim,telefondaki yetkili bayan notunu aldığını ve ileteceğini söyledi.akşam eve geldiğimde kapımda bir kağıt;evde yoktunuz şubeye gelip elden kargonuzu alın diye.sabah cep telfonuma mesaj,eve geldik yoktunuz.ya şu telefonlarınıza adam gibi bakın yada hiç yapmayın bu işi,kargoda telefonlara neden bakılmaz yahu?internetten 2 tane telefon numarası buldum biri dün görüştüğüm numara,sabahtan beri defalarca aramama rağmen aramalarıma bu numara kullanılmamaktadır cevabı geliyor.fişimi çekiyorsunuz pasta börekmi yiyorsunuz belli değil!!!!!bir iş yapıyoruz burada ve müşterilerimize ürün istiyoruz ama nedense bir türlü her seferinde sıkıntı yaşıyoruz.şirketle görüştüm ya sizi değiştirecekler ya işi bırakıcam bu kadar saçmalık olmaz.3 kere kargom geldi üçüde sıkıntılı!!!!!!


adım sezai şahin 555 217 76 47 yukarıdaki telefonlardan size ulaşamıyorum. Bir gönderim vardı ve 13.00 kadar alınacağı söylendi. Fakat henüz gelinmedi. Bilgi rica ediyorum.


Lakayt, saçma sapan, olmasa daha hayırlı olacak olan kargo şubesi. Telefonlara ulaşmak mümkün değil. Kargonun akıbetini öğrenmek imkansız. Canları isterse teslim ediyolar. İstemezse teslim edilmeyen ürünü teslim edilmiş gibi gösteriyorlar. Uzak durulması gerek !!


gerekli yerlere şikayette bulundum 10 gündür teslimat gerçekleştirilmedi , hizmet sıfır telefonlara cevap verilmiyor !


Cuma gununden beri aramama ragmen telefonlariniz cevap vermiyor ve sitenizde baska numara belirtilmemis,kargomu bekliyorum eve gonderilmesi icin ariyorum fakat size ulasmak ne mumkun,baltas subesinin sacma sapan calisma sistemi varmis,lakayit buldum