yurtiçi kargo şubesi

Yurtiçi Kargo Adatepe Şubesi

Buca, İzmir

17 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Adatepe Mahallesi 63 Sokak No: 19 / 1a Buca, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 438-0885 ara

Hakkında

Yurtiçi Kargo Adatepe Şubesi: Yurtiçi Kargo Adatepe Şubesi İzmir, Buca ilçesinde yurtiçi kargo şubesi, yurtiçi kargo, kargo, izmir kargo, yurtiçi kargo şubesi. Yurtiçi Kargo Adatepe Şubesi, İzmir, Buca ilçesinde yer alan yurtiçi kargo şubesi. Bu mekan toplam 17 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yurticikargo.com

Yurti̇çi̇ Kargo Adatepe Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurtiçi kargo şubesi
  • yurtiçi kargo
  • kargo
  • izmir kargo
  • yurtiçi kargo şubesi

Konum

Bu bölümde Yurti̇çi̇ Kargo Adatepe Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Rezil bir çalışma sistemi ciddi anlamda ukala çalışanları var Meral Güven isimli kişi insanların yüzüne telefon dahi kapatmaktan çekinmiyor memnuniyetsizliginizi ifade ettiginizde aydinlatmadan ukalaca size sorular soruyor ilk defa ben böyle bir terbiyesizlikle kendini bilmezlikle karşılaştım .
Adatepe Şubesi Meral göven oraya daha çok musteri kaybettorecektir
hakkı yok bu tarz terslik YÜZÜMÜZE TELEFON KAPANMASINA!
Sizin musteri memnuniyetiniz Nerede kaldi?!


rezıl ve ığrenc bır sube yazıklar olsun bırdaha asla yurtıcıkargoyla ıs yapmam telefonlara ozellıkle bakmıyorlar ve kargomu subede bekletıyorlar ne denetlıyen var ne bırsey kurumsallıkla alakaları yok


böyle işini berbat yapan bi sube olamaz ne telefona bakiyolar ne ürünü zamaninda teslim ediyolar böylelerini kovucaksin işten bak ozaman nasil yapiyorlar. Insanlari zordurumda birakiyorlar ancak lanet olsun böyle hizmet anlayişina


Ne rezil bir kargo sirketi ve subesi. Sabah 7 gece 12 e kadar acik olan salona kargo teslim edilememis. Siz kimi kandiriyorsunuz? Telefonlara kimse bakmiyor subeler bir ahir. Sizinle calisanda suc!


Telefonlara asla bakmıyorlar ve şubeye gidip neden telefonlara bakmadıklarını sorduğumda terbiyesiz davranışlarla karşılaştım.


ben böyle yurtiçi kargo şubesi görmedim.telefonlarınız hepmi bozuk


Ne kadara berbat bir firma ne için telefonlara bakilmiyor arada bulasin çalışanların ilgisizligi ve tavırları hiç hoş değil kınıyorum bu firmayı


sakın burayla calışmayın, işiniz yarım kalır, zamanında hiçbir şeyi yapamıyorlar, telefona baktan acizler.


İyi günler şubenizi kaç saattir arıyorum telefonlar ı açmıyorsunuz .Acaba size nası ulaşa biliriz.Kargomla ilgili bir sorunum var bu gün size ulaşmam gerekiyor.31.12.2014


Hizmet berbat. Teslim edilmesi gereken ürün geç geliyor hatta gelmiyor. Ve neden olarak internet şubesinde zaman yetmedi ibaresi kullanılıyor(bu ibare yazdığına saat 15:33). Sürekli aynı şey geç gelen ürünler..