Yurdakullar Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurdakullar Tekstil

Güngören, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Akif Cad. Şimşir Sok. No: 6/A Kat: 5 Mehmet Nezihi Özmen Mh. Tozkoparan Güngören, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 557-5721 ara

Hakkında

Yurdakullar Tekstil:

Yurdakullar Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her cins tipte ve türde (yün, pamuk, kıl, keten, polimit, polyester, politan, lycra, ipek, suni ipek, floş ve suni elyaftan mamül)ipliklerden tekstil ürünleri, boya, apre, dokuma örme, konfeksiyon, v. b. gibi eşyaların imalatını yapmak. Gerektiğinde bu malların dağıtımı, iç ve dış pazarlarda ticaretini yapmak, bu amaçlarla toptan ve perakende mağazalar açmak, Konusu ile ilgili ihracatı, ithalatı ve imalatı yapmak gerek duyabileceği makina ve teçhizatı yurt içinden ve yurt dışından alıp fabrika kurmak. Konusu ile ilgili gayrimenkul mallar veya bunlara müteallik haklar ikitsap edebilir. Gayrimenkuller üzerine ipotek dahil rehin hakları ve ve diğer ayni hakları gayrimenkul satış vaadi dahil bütün şahsi hakları kazanabilir Bu ayni hakları devir ve ferağ edebilir. Başkalarına tanıyabilir, sona erdirebilir, tescil ve terkin ettirebilir. Bütün bu işlemleri aracılık etmemek kaydı ile şirket leh ve aleyhine yapabilir, amaç ve konusuna uygun olarak nakil vasıtaları satın alır, işletir, kiraya verebilir veya satabilir. Konusu ile ilgili her türlü menkul malları hak ve alacakları gemiler, ticari işletme ve maden cevherlerini alacaklarına teminat olarak rehin alabilir, borçlarına teminat gösterip rehin edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 373553 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Temmuz 1997 tarihinde kuruldu. Yurdakullar Tekstil, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan kumaşçı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yurdakullar Teksti̇l'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kumaşçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yurdakullar Teksti̇l'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

çocuklar başarılarınızı yakinen takip ediyorum allah muaffak etsin