Yünteks Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

Yünteks Dış Ticaret Ve Pazarlama

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Davutpaşa Caddesi, Yılanlı Ayazma Yolu, No: 4 / A, Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 481-2600 ara

Hakkında

Yünteks Dış Ticaret ve Pazarlama:

Yünteks Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

Tiftik yün pamuk gibi her türlü doğal elyaf ve akrilik polyester polyamid viskon gibi her türlü suni ve sentetik elyaf ile bunlardan mamul ipliklerin el örgü ipliklerinin toptan ve perakende alımını satımını pazarlamasını komisyonculuğunu ithal ve ihracını yapmak. Şirketin mevzuunun tahakkuku için aracılık yapmamak kaydıy la gerekli menkul ve gayrimenkul ve taşıt satın almak başkalarına satmak bunları kiraya vermek kiralamak inşaat yapmak ipotek vermek başkalarına ait gayrimenkulleri rehin almak kiralamak rehinleri fek etmek intifa hakkı tesis etmek hülasa gayrimenkul mallarla ilgili olarak her türlü ayni ve şahsi hakları iktisap etmek ve gerektiğinde bunları elden çıkarmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 671705 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Temmuz 2008 tarihinde kuruldu. Yünteks Dış Ticaret ve Pazarlama, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan iplik.

Soru & Cevap:

Yünteks Diş Ti̇caret ve Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • iplik
  • tekstil
  • iplik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yünteks Diş Ti̇caret ve Pazarlama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.