Yüce Plastik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yüce Plastik

Eyüpsultan, İstanbul
Yüce Plastik

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi Paşmakçı Sanayi Sitesi D:431-431/A-401-403, D:498, 34030 Eyüpsultan/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 544-7136 ara

Hakkında

Yüce Plastik:

Yüce Plastik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Plastik sanayi ile ilgili her türlü hammaddelerin alımı, satımı. Plastik sanayi ile ilgili atölyeler, imalathaneler, fabrikalar kurulması. Plastik sanayi ile ilgili hammaddelerin ve makinaların alımı, satımı ve ithalat, ihracatı, . . ana sözleşmesinde ve Şirket konusu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul mallar ve haklar iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak, satmak şirkete ait menkul, gayrimenkul ve mallar üzerinde özel ve tüzel kişilere şirket aleyhine ipotek tesis etmek, fek etmek, başkasına ait menkul gayrimenkul ve mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis etmek ve fek etmek ve bunlar üzerindeki hakları iktisap etmek fabrika, atölye, idare binaları, depo satış mağazaları, ambalaj tesisleri kurmak, inşa etmek, açmak, işletmek, 29. 12. 2008 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 291371 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Ekim 1992 tarihinde kuruldu. Yüce Plastik, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan plastik İmalat Şirketi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yuceplastik.com

Yüce Plasti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Plastik İmalat Şirketi

Konum

Bu bölümde Yüce Plasti̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.