Yılmazer Eğlence Merkezleri Gıda Maddeleri İnşaat Tekstil Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yılmazer Eğlence Merkezleri Gıda Maddeleri

Güngören, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Akif Sok. No: 68 Güneştepe Mh. Güngören, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 245-2507 ara

Hakkında

Yılmazer Eğlence Merkezleri Gıda Maddeleri:

Yılmazer Eğlence Merkezleri Gıda Maddeleri İnşaat Tekstil Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü eğlence merkezleri, kahvehane, kıraathane, diskotek, lunapark, çay bahçesi, pub-bar, restaurant, sinema, cafe-bar, tiyatro işletmeciliği Milli piyango idaresi uhdesinde bulunan sayısal oyunlar ve piyango faaliyetlerine aracılık etmek ve bu faaliyet için ayni yada nakdi teminat vermek işlerini yapabilir, Şirket maksat ve mezvuunun icap ettireceği menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir, bunları inşa ettirebilir, edebilir, başkasından kiralayabileceği gibi başkasına kiraya da verebilir, alacakları için rehin ve ipotek alabilir, borçları için rehin ve ipotek verebilir, bunları kaldırabilir ve 2. 12. 2003 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 344383 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Mart 1996 tarihinde kuruldu. Yılmazer Eğlence Merkezleri Gıda Maddeleri, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan piyango ve şans oyunları.

Soru & Cevap:

Yilmazer Eğlence Merkezleri̇ Gida Maddeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • piyango ve şans oyunları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yilmazer Eğlence Merkezleri̇ Gida Maddeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.