Yıldız Holding Anonim Şirketi

Yıldız Holding

Üsküdar, İstanbul
Yıldız Holding

258 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Kısıklı, Ferah Cd. No:6-1, 34692 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 524-2500 ara

Hakkında

Yıldız Holding: Sahip olduğu veya dışarıdan temin edeceği kaynakları ve fonları değerlendirebilmek amacıyla gerek kendisi öncülüğünde veya başkaları tarafından kurulmakta olan ve gerekse kurulmuş bulunan her türlü ticari sınai zirai ve mali şirketlerin sermayesine veya idaresine iştirak etmek ve 2. 5. 2013 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.

Yedisi yurtdışında toplam 53 fabrikası ve 22.500 çalışanı, güçlü dağıtım ağı, ürün çeşitliliği, üretim ve satış gücüyle Yıldız Holding, ulusal ve uluslararası arenada sektörünün “öncü” ve “lider” topluluklarından biridir. Bu büyüklüğe sekiz ayrı faaliyet grubunun katkısıyla ulaşmıştır.

Holding çatısı altındaki Ülker (Bisküvi-Çikolata) Grubu ile Gıda, İçecek, Şekerleme ve Sakız Grubu, tüketicilerin beslenme konusundaki tüm taleplerini karşılamanın ötesinde, gelecekteki olası talepleri de öngörerek yarının ürünlerini planlamaktadır.

Gıda, Dondurulmuş Ürünler ve Kişisel Bakım Grubu ise çay ve dondurulmuş gıda alanındaki iştiraklerin yanı sıra kişisel bakım alanındaki yatırımları yönetmektedir.

Bilişim ve Ambalaj Grupları, hem Yıldız Holding gruplarının ihtiyaçlarına yanıt vermekte hem de “vizyoner” yaklaşımlarıyla sektörde her geçen gün büyümektedir. Gayrimenkul Grubu, yeni bir iş alanı olarak gelişme gösterirken, Uluslararası Operasyonlar Grubu ise Holding’in ülke dışındaki yatırımlarını yönetmektedir. Yıldız Holding, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan kurumsal ofis. Bu mekan toplam 258 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Kurumsal Ofis. Bu kurumsal ofis için 258 kişi oy kullandı ve ortalama 4.3 puan aldı.

Web site adresi: www.yildizholding.com.tr

Yildiz Holdi̇ng'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Yildiz Holdi̇ng'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler


Seyyar Masaj, Yildiz Holding Ailesine, saglikli ve basarili günler diler.

www.seyyarmasaj.com