Yıldırım Elektronik Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

Yıldırım Elektronik

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tahtakale Cad. Tahtakale Tic.Mrk. No: 34 Kat: Bdr. Dük:201-212 Tahtakale Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 512-0478 ara

Hakkında

Yıldırım Elektronik:

Yıldırım Elektronik Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

Her nevi elektrikli ve elektronik ile ilgili radyo, teyp radyo teyp, araba teypleri, televizyon, TV spot cihazı, elektronik starter, TV anteni ve amplifikatörü, buzdolabı, tam otomatik mini merdaneli çamaşır makineleri, bulaşık makineleri mikser, vantiratör, klima, müzik setleri, ütü, fritöz, davlunbaz, aspiratör, fırınlı ocak, turbo ve elektrikli fırınlar, elektronik hesap ve yazı makineleri, ölçü ve tartı aletleri, kompüter programlayıcılar, oyuncak, bisiklet çeşitleri, otomatik ve yarı otomatik santrali, santral aksamı ve telefon cihazları elektrikli jeneratör, diğer elektronik profesyonel cihazlar (kontrol, kumanda, kominikasyon, haberleşme cihazları), komple müzik yayın sistemleri, elektronik hava temizleme ve yangın cihazları, her nevi elektronik ve elektrik cihazları, elektrik sayacı, her türlü elektrik anpulü ve bunların aksam ve parçaları imalatlarında kullanılan makine ve teçizatları ile ithalat ve ihracatı, yurt içinde toptan ve perakende satışı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 293288 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Aralık 1992 tarihinde kuruldu. Yıldırım Elektronik, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan elektronik araçlar satışı.

Soru & Cevap:

Yildirim Elektroni̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik araçlar satışı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yildirim Elektroni̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.