T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi

Yenimahalle Devlet Hastanesi

Yenimahalle, Ankara

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Batı Mh. 2026. Cadde, Batıkent Yenimahalle, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 587-2000 ara

Hakkında

Yenimahalle Devlet Hastanesi: Yenimahalle Devlet Hastanesi Ankara, Yenimahalle ilçesinde hastane, devlet hastanesi, sağlık. Yenimahalle Devlet Hastanesi, Ankara, Yenimahalle ilçesinde yer alan sağlık. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yeni̇mahalle Devlet Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık
  • hastane
  • devlet hastanesi
  • sağlık

Konum

Bu bölümde Yeni̇mahalle Devlet Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

16 ağustos ta çektirdiğim MR raporumun çıkıp çıkmadığını bir türlü öğrenemiyorum.Santralden bağlıyorlar fakat cevap veren yok.İnsanlar işlerinden zorla izin alabiliyorlar.Raporun çıktığını öğrenebilirsek tekrar tekrar hastaneye gidip gelmek zorunda kalmıyıcaz.Lütfen biraz daha hassasiyet.Ayrıca özellikle dahiliye kayıttaki arkadaşların insanlarla diyaloğu hiç güzel değil.Bir hastamın işlemleri için geldim ve her defasında insanları tahkir eden davranışlarına tanık oldum.Sanki insanlar işlemleri biliyormuş gibi umursamaz bir tavır.Bir şey sorduğunuzda ise alaycı garip bir karşılık.Bunlar hiç doğru şeyler değil.


merhaba, 27 haziran 2014 cuma günü hastanenizin Nöroloji kliniğinde muayene oldum. kan tahlili yaptırdım. Beyin MR ı çektirdim 29 haziran pazar günü. sonuçlarımın çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aramalarıma cevap veren olmadı malesef. iş yerimden izin alamıyorum. konu hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum. sonuç çıktıysa iznimi alıp ona göre geleceğim.


İMMİGÜLSÜM AĞACIK
TC. NO : 27271643484
GSM : 0532 578 44 44