sürücü kursu

Yeni Meydan Sürücü Kursu

Gaziosmanpaşa, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Eski Edirne Asfaltı No: 88 B. Paşa Sağlık Ocağı / Metro Yanı Tuzcuoğlu İşhanı Kat: 3, 500 Evler, Gaziosmanpaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 615-4440 ara

Hakkında

Yeni Meydan Sürücü Kursu: Yeni Meydan Sürücü Kursu İstanbul, Gaziosmanpaşa ilçesinde sürücü kursu, sürücü kursu. Yeni Meydan Sürücü Kursu, İstanbul, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan sürücü kursu. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.meydanmtsk.com

Yeni̇ Meydan Sürücü Kursu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sürücü kursu

Konum

Bu bölümde Yeni̇ Meydan Sürücü Kursu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Hayatınızda görüp görebileceiniz en korkunç, konuşmayı bilmeyen, üslüptan bi haber insanları(?) barındıran kurum. Kesinlikle yazılmayın paranızla rezil olursunuz. Kurs sahibi boş vakitlerinde öğrencilerin üzerlerine yürüyüp onları tehdit etmekle meşgul. Her gün kursta birileriyle yumruk yumruğa kavga ettiğini görebilirsiniz. Huzursuz bir ortam, ruh sağlığı yerinde olmayan agresif kurs sahibi.Kavga edilmeden geçilen gün yok gibi.
Direksiyon derslerini ise rica minnet yalvararak almaya çalışıyorsunuz.Her kursiyere eşit saatlerde ders vermek yerine, üst üste 2 hafta aradığınızda bile "tüm günler dolu" cevabını alabiliyorsunuz sekreter kadın tarafından. ve kesinlikle bir çözüm yolu bulunmuyor.Gözlemlediğim kadarıyla öğrenciler randevu alabilmek için hergün sekreter kadınla kavga edip güç bela almaya çalışıyorlar. Kesinlikle uzak durun, paranızla rezil olmayın.


Guler yuzlu hizmet sicak ortam ilgili yoneticiler dort dortluk hocalar egitim gerecleri ve araclari harika gurubunun en iyisi..


0