Yeni Asya Gazetecilik Matbaacılık ve Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yeni Asya Gazetecilik Matbacılık Ve Yayıncılık San. Tic. A. Ş.

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Evren Mh. Gülbahar Caddesi, Günay Sokak, No: 4, Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 655-8859 ara

Hakkında

Yeni Asya Gazetecilik Matbacılık ve Yayıncılık San. Tic. A. Ş.:

Yeni Asya Gazetecilik Matbaacılık ve Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü süreli ve süresiz gazete, dergi ve kitap yayımlamak, Her türlü kuruluşa, her türlü süreli ve süresiz gazete, dergi ve kitap yayımlamak. Şirket işleri için her türlü menkul ve gayrimenkul mallar gayri maddi haklar iktisap etmek her türlü taşıtları almak satmak kiralamak kiraya vermek şirket leh ve aleyhine irtifak ve intifa hakları tesis etmek bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak ipotek vesair ayni hakları tesis kabul ve fek etmek üçüncü şahısların bankalar ve diğer şahıs kuruluşla rından alacakları kredileri temin etmek için lehlerinde ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek aynı şekilde verilecek teminatları kabul ve fek etmek. Şirket maksat ve konusunun tahakkuku için her türlü gayrimenkul ve menkul malları satın alır satar kiraya verir üçüncü şahıs ve şahıslar şirketler lehine kiralar rehin ve ipotek eder bunlar üzerinde her şekilde tasarrufu ve iltizami muamellelerde bulunur şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin(borçların)teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir şirket menfaatlarinin korunması için üçüncü şahıs ve şahıslardan şirketlerden ipotek alır ve fek eder. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını kefalet ve teminatla rı ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri alacak ipotekleri teminat ipotekleri kefalet ipotekleri alınması ve 3. 4. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 260730 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 1990 tarihinde kuruldu. Yeni Asya Gazetecilik Matbacılık ve Yayıncılık San. Tic. A. Ş., İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan matbaa.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yeniasya.com.tr

Yeni̇ Asya Gazeteci̇li̇k Matbacilik ve Yayincilik San. Ti̇c. A. Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • matbaa
  • yayınevi
  • yayıncılık
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yeni̇ Asya Gazeteci̇li̇k Matbacilik ve Yayincilik San. Ti̇c. A. Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.