Yeğin Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Yeğin Tekstil San. Ve Tic. Aş

Bayrampaşa, İstanbul
Yeğin Tekstil San. ve Tic. Aş

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Ortamahalle, İbrahimağa Cd. No:20 D:96, 34104 Bayrampaşa/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 674-2942 ara

Hakkında

Yeğin Tekstil San. ve Tic. Aş:

Yeğin Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Tabi ve sentetik elyaf veya bunların karışımından veya başka maddelerden her nevi kombine mensucat, iplik bu ipliklerden dokuma, örgü ve diğer kumaş imalat teknikleri ile mamül kumaş bu kumaşlardan her cins hazır giyim ürünleri ve yarımamüllerini üretmek, ürettirmek, satın almak, satmak ithal ve ihraç etmek Maksat ve konu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul ve gayri maddi haklar iktisap etmek, almak, aracılık yapmamak kaydıyla satmak, inşa etmek veya ettirmek işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satış mağazası kurmak şirket leh ve aleyhine irtifa hakları tesis etmek, her türlü menkul ve gayrimenkulün satış vaadi sözleşmesini yapmak, şirket menkullerini başkaları lehine rehin etmek, şirket gayrimenkulleri üzerine başkaları lehine ipotek tesis etmek veya ettirmek, başkalarına ait menkulleri rehin almak, başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü ayni haklar tesis etmek, konulan ipoteği fek etmek ve 31. 12. 1996 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 201954 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Nisan 1984 tarihinde kuruldu. Yeğin Tekstil San. ve Tic. Aş, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan lojistik. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yegintekstil.com

Yeği̇n Teksti̇l San. ve Ti̇c. Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Lojistik

Konum

Bu bölümde Yeği̇n Teksti̇l San. ve Ti̇c. Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.