düğün salonu

Yeditepe Düğün Salonu

Ataşehir, İstanbul

15 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Cad. No: 280 Kastelli İş Merkezi Kat: 2 Küçükbakkalköy Mh. Küçükbakkalköy Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 574-7538 ara

Hakkında

Yeditepe Düğün Salonu: Yeditepe Düğün Salonu İstanbul, Ataşehir ilçesinde düğün salonu. Yeditepe Düğün Salonu, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan düğün salonu. Bu mekan toplam 15 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yedi̇tepe Düğün Salonu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • düğün salonu

Konum

Bu bölümde Yedi̇tepe Düğün Salonu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

5 nisan gecesi yapmış olduğumuz nişan merasimi çok güzel geçti.bu güzel ortamı bize sağlayan sayın rahmi beye salon yeditepenin güler yüzlü personeline sonsuz teşekkür edrim .yusuf çay.


29 mart akşamı salon yeditepe de yapmış olduğumuz nişan merasimi çok güzel olmuştur.bu güzel ortamı bizlere sağlayan salon yeditepe sahibi sayın rahmi beye çok teşekkür ederim.işlerinizde başarılar dilerim.


23 mart ardahanllıların yapmış olduğu gecede bizlere yaşatmış olduğunuz bu gece için salon yeditepe sahibi rahmi uyar ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.


16 mart akşamı yapmış olduğumuz düğün merasiminin çok güzel geçtiğini değerli misafirlerim bamna bildirmişlerdir.bu vesileyle bu güzel ortamı bize sağlayan salon yeditepe sahibi rahmi beye ve salon çalışanlaraına çok teşekkür ederim .


15 mart günü verdiğimiz parti kahvaltısı yoğun bir katılımla gerçekleşmişdir.salon yeditepe çalışanlarına çok teşekkür edrim.


8 mart cumartesi yapmış olduğumuz nışan merasimindeki salon sahibi ve salon yeditepe çalışanlarına çok teşekkür ederim.sorunsuz ve çok güzel bi akşam yaşadık hepinize teşekkür ederim.


5 mart çarşamba gecesi yaptığımız kına gecesi çok güzel geçti.misafirlerimin hoş bir ortamda eğlenmesini sağlayan salonyeditepe sahibi rahmi beye ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.sevgi bayat.


2 mart pazar gecesi yaptığımız muhtar adayı tanıtım toplantımız çok güzel bi ortamda gerçekleşmişdir.bu geceyi bize sağlayan salon sahibi rahmi beye ve salon çalışanlarına teşekkür ederim.hasan arat


salon yeditepede yapmış olduğumuz düğün organisasyonunun çok güzel bi ortamda geçtiğini ve bu güzel ortamı bize sağlayan salon sahibi sayın rahmi uyar beye ve salon çalışanlarına çok teşekkür ederim.seda bayrak.


24 ocak akşamı yapmış olduğumuz kına gecesi muhteşem geçmiştir.salon sahibi rahmi beye ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.sunay bulut