Kurumsal Ofis

Yaz Bilgi Sistemleri A. Ş.

Esenler, İstanbul

6 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi, 34220 Esenler/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 288-5370 ara

Hakkında

Yaz Bilgi Sistemleri A. Ş.: YAZ, finans sektörüyle başlayan ve diğer sektörlere de yayılan anahtar teslimi projeler üreten, danışmanlık ve bilgi işlem outsource hizmeti veren konusunda uzman bilgi işlem şirketidir. 1992 yılında adıyla kurulan şirketimiz ortaklık yapısındaki değişikliklere paralel olarak, 1994 yılında , 2002 yılında Yaz Bilgi Sistemleri ve Ticaret A. Ş. adını almıştır. 2007 yılı Temmuz ayında hisselerinin tümü TMSF tarafından satın alınan Yaz , bu sinerjiyle yeni iş alanlarına giriş yaparak mevcut bankacılık müşterilerinin sayısını da arttırmıştır. Yazılım ve Interenet güvenliği konusunda bir çok Amerikan ve Avrupalı şirketlerin Türkiye distribütörlüğünü de yapan şirketimiz , geniş bayi ağı ile çözüm yelpazesini genişletmiştir. Sektörde 15 yılı aşan deneyimi, bilgi sistemleri geliştirme ve uygulama, bakım ve destek, danışmanlık, outsourcing hizmetleri ve ARGE çalışmaları ile Türkiye'nin önde gelen bilişim şirketlerindendir. Çağımızın bilgi ve hız çağı olmasının sonucu olarak rekabetçi ortamda ancak yeterli ve doğru bilgi paylaşımını en hızlı şekilde gerçekleştiren firmaların ayakta kalabilecektir. Hedefi doğrultusunda en ileri teknolojileri kullanarak oluşturduğu gerek hazır çözümler, gerekse müşteriye özel anahtar teslim projelerle müşterilerinin bu yarışta en önde yer almalarını sağlamaktadır. Bu vizyonla YAZ, çeşitli sektörlerden 40 dan fazla kuruluşa, müşteriye özel anahtar teslim çözümler sunmuştur ve 7 * 24 destek vermektedir. Müşterilerimiz; orta ve büyük çaplı kurumlar, bankalar , holdingler , factoring şirketleri, tüketici finansmanı şirketleri, özel finans kurumları ve telekomünikasyon şirketleridir. Uygulama geliştirirken kalitenin standartlar oluşturmak ile başladığının bilincindeyiz. Bu yüzden uygulamalarımızda dünya çapında kabul görmüş SQL, Java, VB, EJB, XML, JSP, ASP gibi teknolojileri kullanırken kendi metodoloji ve standartlarımızı da korumaktayız. Yaz Bilgi Sistemleri A. Ş., İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan kurumsal ofis. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yaz.com.tr

Yaz Bi̇lgi̇ Si̇stemleri̇ A. Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Yaz Bi̇lgi̇ Si̇stemleri̇ A. Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.