Yatay Kapı Pencere ve Sineklikleri İthalat İmalat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yatay Kapı Pencere Ve Sineklikleri İthalat İmalat İç Ve Dış Ticaret

Başakşehir, İstanbul
Yatay Kapı Pencere ve Sineklikleri İthalat İmalat İç ve Dış Ticaret

12 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başakşehir Dersankoop Sitesi S-1 D Blok No:201, 34490 Başakşehir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 671-7380 ara

Hakkında

Yatay Kapı Pencere ve Sineklikleri İthalat İmalat İç ve Dış Ticaret:

Yatay Kapı Pencere ve Sineklikleri İthalat İmalat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü kapı pencere ve pencere tamamlayıcı ürünleri, sineklikleri, kıl fitil, fiber tül, sineklik tel, otomatik açılır sabit sürmeli alüminyum doğrama, demir doğrama, plastik doğrama, ahşap doğrama, kapı ve pencere sineklik sistemleri aksesuarları ve yan ürünlerinin malzemesi ile bunların alet, aksam, parça ve teferruatının montaj, imalat, alım satım, pazarlama, ihracatı, ithalatı, iç ve dış ticaretini yapmak ve 11. 7. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 373898 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Temmuz 1997 tarihinde kuruldu. Yatay Kapı Pencere ve Sineklikleri İthalat İmalat İç ve Dış Ticaret, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan sineklik mağazası. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yatay Kapi Pencere ve Si̇nekli̇kleri̇ İthalat İmalat İç ve Diş Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Sineklik Mağazası
  • Üretici

Konum

Bu bölümde Yatay Kapi Pencere ve Si̇nekli̇kleri̇ İthalat İmalat İç ve Diş Ti̇caret'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.