Yankı Otomotiv Turizm Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yankı Otomotiv Turizm Taşımacılık

Avcılar, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mh. Köroğlu Sokak, No: 2 / 50, Avcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 690-7128 ara

Hakkında

Yankı Otomotiv Turizm Taşımacılık:

Yankı Otomotiv Turizm Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü otomobil, kamyon, minibüs, otobüs (hertürlü motorlu araçlar) alım satımı, ithalat ve ihracatı, Her türlü tuuristik tesis, kafeterya, lokanta, bar, otel, motel, pansiyon, tatil köyü, turizm büroları ve benzeri tesisler kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmeciliğini yapmak, turistik amaçlı yurt içi ve yurt dışı turu organizasyonları yapmak, Şehiriçi ve şehirdışı gerektiğinde yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak ve 11. 8. 2000 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 339851 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Ocak 1996 tarihinde kuruldu. Yankı Otomotiv Turizm Taşımacılık, İstanbul, Avcılar ilçesinde yer alan personel taşımacılığı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yanki Otomoti̇v Turi̇zm Taşimacilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • personel taşımacılığı
  • servis taşımacılığı
  • personel taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yanki Otomoti̇v Turi̇zm Taşimacilik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

hava limanı otel transferleri için vip araçlarınız varmı veb sitemiz yapım aşamasında oldugu için telden görüşebiliriz 0212-514-90-64 iyi çalışmalar