su ve deniz ürünleri

Yalı Su İşletmeciliği Gıda İnş.Nak.San.Tic.Ltd.Şti.

Bayrampaşa, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Kuru Gıda Sit. No: 242-3 Mega Center C-27 Blok Kat: 6 Kocatepe Mh. Kocatepe Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 640-7033 ara

Hakkında

Yalı Su İşletmeciliği Gıda İnş.Nak.San.Tic.Ltd.Şti.: Yalı Su İşletmeciliği Gıda İnş.Nak.San.Tic.Ltd.Şti. İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde su ve deniz ürünleri, su ve deniz ürünleri. Yalı Su İşletmeciliği Gıda İnş.Nak.San.Tic.Ltd.Şti., İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan su ve deniz ürünleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yali Su İşletmeci̇li̇ği̇ Gida İnş.nak.san.ti̇c.ltd.şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • su ve deniz ürünleri

Konum

Bu bölümde Yali Su İşletmeci̇li̇ği̇ Gida İnş.nak.san.ti̇c.ltd.şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben esenyurt haramidere bayinizim (aktif dağıtım bünyesinde) son 5 aydan beri sürekli damacana sularından içinde beyaz parçalar ve yosun oluşmasından dolayı şikayet alıyoruz sistemde kayıtlı 400 abone olmasına rağmen faal çalıştığımız 100 abone miz yok bu da gösteriyorki müşteriler sudan memnun kalmıyorlar ve devamında tekrar istemiyorlar piyasada işlenmiş su olarak bilinen sular daha fazla rağbet görmekte konuyu bilgilerinize sunmak istedim umarım gereken i yaparsınız iyi çalışmalar ..