yalı spor mağazaları

Yalı Spor Karşıyaka Mağazası

Karşıyaka, İzmir

(2)

İletişim bilgileri

Adres: 1724. Sokak, No: 9 / A Karşıyaka, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 323-5051 ara

Hakkında

Yalı Spor Karşıyaka Mağazası: Yalı Spor Karşıyaka Mağazası İzmir, Karşıyaka ilçesinde spor malzemeleri, mağaza, yalı spor mağazaları. Yalı Spor Karşıyaka Mağazası, İzmir, Karşıyaka ilçesinde yer alan yalı spor mağazaları. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yali Spor Karşiyaka Mağazasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yalı spor mağazaları
  • spor malzemeleri
  • mağaza
  • yalı spor mağazaları

Konum

Bu bölümde Yali Spor Karşiyaka Mağazasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İlgili kişiye 05/07/2014 tarihinde bi puma ayakkabi aldim ve cok nadir kullanmama ragman sag ayakkabida nedensiz acilma oldu. Garanti kapsama alani nekadardi.? Bana bu konuda yardimci olabilir misiniz.? Fatura no:218895


Bu mağzada çalışan Fatoş Can Hanım,Banu Gizem Silvan Hanım,Engin Önoğlu Bey ve Ufuk Tepe Bey adlı bu arkadaşlar işlerinde özverili bir şekilde çalışıp gelen müşteriye yardımcı oluyorlarlar.Başarılarının devamını diler kendilerini kutlarım.


bundan 2 3 ay önce sizden converse ayakkabı aldım 3 veya 4 kere giydim renk biraz soldu bende kirlendi diyerek suya sokup çıkardım ayakkabı lacivert ten beyaz a döndü çakma ayakkabı mi diye düşünmeye başladın çünkü ilk defa başım a böyle bişey geliyor gerekirse converse ile iletişim e geçeceğim hiç memnun kalmadım bu konu da bana yardımcı olursanız sevinirim tel 0536 466 23 82