Yaldız turizm otomotiv tekstil inş.gıda taşımacılık turizm san.ve tic.ltd.şti

YALDIZ TURİZM

Pendik, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yenişehir Mh. Sümbül Sokak, No: 8, Premium Atlantis Residence. Kat: 5 D: 72 Kurtköy, Pendik, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 639-4068 ara

Hakkında

YALDIZ TURİZM:

Yaldız Group 2001 yılında ev tekstili ve otomotiv sektörlerinde faaliyet göstermeye başlamıştır. Altı değişik sektörde hizmet vermektedir. Yaldız Turizm, Yaldız Grup bünyesine ulaştırma sektöründe 2013 yılında katılmıştır.

 

Yaldız Turizm, ulaştırma sektöründeki sorunları konusunda uzman kadrosu ile belirlemiş ve asgari üç (3) yaş sınırındaki araçları ile ‘’Turizm, Ulaştırma bakanlıkları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi servis araçları yönergesi’’ doğrultusunda belirlediği kriterler ile çözümlemeyi, yolcularımızın güvenli ve trafik kurallarına uygun taşımayı taahhüt eder.

 

Coğrafi Bilgi Sistemleri yazılımı yardımı ile çalışanlarınızın konutlarına çok yakın yerlerden almak-bu noktalara geri bırakmak olarak hizmetimizi tanımlayabiliriz.Bu hizmetimizi sunarken servis araçlarında geçirdikleri yolculuk süresini dikkate alıp,sağlayacağımız üst düzeyde konfor ile rahat,kaliteli ve güvenli taşıma sağlamak birinci derecede sorumluluğumuzdur.

YALDIZ TURİZM, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan taşımacılık.

Soru & Cevap:

Yaldiz Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • taşımacılık
  • firma
  • servis taşımacılığı
  • taşımacılık

Konum

Bu bölümde Yaldiz Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.