Yalçın Emlak San. ve Tic. Ltd. Şirketi

YALÇIN EMLAK Properties

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gayrettepe Mh. Cemil Aslan Güder Sokak, No: 4, İdil Apartmanı, Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 211-5320 ara

Hakkında

YALÇIN EMLAK Properties:

Yalçın Emlak San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her çeşit komisyon ve taahhüt faaliyetlerinde bulunabilir. Emlakçılık yapabilir. Şirket amaç ve ve konusunu gerçekleştirebilmek için gerekli araç nakil vasıtaları makina ve tesisler ile bunların yedek aksamlarını satın almak ithal etmek gayrimenkuller iktisap etmek gayrimenkuller ile ilgili cins tashihi yaptır- mak devir ve ferağ etmek sahip olunan gayrimenkul vetesisleri gerektiğinde satmak veya kiraya vermek gayrimenkuller ve tesisler kiralamak, arazi ve arsalar iktisap ederek üzerlerin -de inşaat yapmak veya yaptırmak depolar satış ve teşir yerle -ri kurmak gerektiğinde bunları kiralamak kiraya vermek ve satmak iktisap olunan gayrimenkulleri taksim ifraz ve tefrik etmek üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek şirketin ve üçüncü şahsıların borç ve alacaklarını teminen ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek gibi işlemlerde bulunabilir. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmesi için her türlü menkul ve gayrimenkulleri ve bunlara ilişkin her türlü ayni hakları iktisap etmek gerekli menkul gayrimenkul ve tesisleri satın almak bu işler için gerekli toptan satış mağazaları açmak işletmek almak satmak devretmek ve anasözleş -mesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 330398 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. YALÇIN EMLAK Properties, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yalcinemlak.com

Yalçin Emlak Properti̇es'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yalçin Emlak Properti̇es'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.