Kırtasiye Mağazası

Yağmur Kırtasiye

Çubuk, Ankara
Yağmur Kırtasiye

39 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet, Stad Cd., 06760 Çubuk/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 838-1444 ara

Hakkında

Yağmur Kırtasiye: Yağmur Kırtasiye Ankara, Çubuk ilçesinde kırtasiye. Yağmur Kırtasiye, Ankara, Çubuk ilçesinde yer alan kırtasiye mağazası. Bu mekan toplam 39 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yağmur Kirtasi̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kırtasiye Mağazası

Konum

Bu bölümde Yağmur Kirtasi̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba,

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisiyim. Okulumuzun "Toplumsal Duyarlılık Projeleri" kulübünde "GünKöy" adlı projede aktif olarak çalışmaktayız. Amacımız; kötü koşullarda eğitim görmeye çalışan köy okullarını,biz,gönüllü öğrenciler ziyaret edip;okula yardım götürüyoruz. Amelelikten eğitim grubuna,her türlü yapmamız gereken işi,çocuklar için yapıyoruz. Bir sonraki projemiz Amasra'daki köy okulumuz: Çanakçılar İlkokulu ve Ortaokulu. Bu eğitim gruplarında da yapacağımız etkinlikler için malzemelere ihtiyacımız var. Sizin gibi kaliteli ve duyarlı firmalardan da malzeme desteği istiyoruz. Çocuklarımıza destek vereceğinizi umut ediyoruz.

İhtiyacımız olan malzemeler: 1.sınıf-8.sınıf yaş aralığında okuma kitapları,defterler,boyama kitapları,kuru-pastel-sulu boyalar, fon kartonları, renkli kağıtlar,yapıştırıcılar,makas... Sizden istediğimi ise sadece ilkokul-ortaokul öğrencilerimiz için çeşitli boyalar,yapıştırıcılar,makaslar ve fon karton desteği! Elinizde kullanmadığınız her şeyi çocuklarımız için bize yollayabilirsiniz!

Ben proje görevlisi Feride Büşra Taşlı,desteğinizi bekliyor ve en yakın zamanda geri dönüşünüzü bekliyorum!

Telefonum: 0531 633 59 95

Kargo için adresimiz: Bilkent Üniversitesi,Merkez Kampüs,Öğrenci Konseyi Binası, Bilkent/Çankaya/Ankara