Vitel Veri İletişimi ve Telekomünikasyon Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A. Ş

Vitel Veri İletişim

Kadıköy, İstanbul
Vitel Veri İletişim

17 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs, Yıldız Sokak, 19 Mayıs Mahallesi, İnönü Caddesi, B7 Blok STFA Sitesi No:17/1, 34736 Kadıköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 464-5000 ara

Hakkında

Vitel Veri İletişim:

Vitel Veri İletişimi ve Telekomünikasyon Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A. Ş.

Her türlü bilgisayar sistemleri, bunların çevre üniteleri modemler, delici, ayırıcı, multiplerser çoklayıcılar, her türlü veri iletişim cihazları, optik okuyucu be yazıcılar, banttan belgeye çeviriciler, depolayıcı, yazıcı, tasnif edici makinalar, delikli kart, manyetik bantla çalışan istatistik, muhasebe ve bilgi işlem makinaları, iletişim araçları ve bunların disk, disket, form ve diğer sarf malzemeleri, zaman gösterici kaydedici, işaret edici makinaları, teleks ve teleks ara birim cihazları, telefaks, fotokopi, telefon cihaz alet ekipmanları . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . imal etmek üretmek satın almak, satmak, dağıtmak, ithal ve ihraç etmek, kiraya vermek, kiralamak, tamir ve bakımlarını yapmak ve bunlarla ilgili müşavirlik, danışmanlık ve programlama ve teknik servis hizmetleri yapmak. Amaç ve konusu ile ilgili olarak her türlü taşınabilir ve taşınamaz mallar gayrimenkuller satın alabilir inşa ettirebi lir kiralayabilir kiraya verebilir ve satabilir bunlar üzerinde doğmuş ve her türlü hakları iktisap edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve 7. 10. 2010 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 293878 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Ocak 1993 tarihinde kuruldu. Vitel Veri İletişim, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan telekomünikasyon ekipmanları tedarikçisi. Bu mekan toplam 17 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.vitel.com.tr

Vi̇tel veri̇ İleti̇şi̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Telekomünikasyon Ekipmanları Tedarikçisi
  • Video Konferans Ekipmanları Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Vi̇tel veri̇ İleti̇şi̇m'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.