Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi

Vista Turizm A.Ş. Merkez Ofis

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kılıçali Paşa Mh. Meclisi Mebusan Caddesi, No: 17 Vista Plaza, Salıpazarı, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 311-1600 ara

Hakkında

Vista Turizm A.Ş. Merkez Ofis:

Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi

Yurt içi ve yurt dışı turizm faaliyetlerinde bulunmak ve seyahat acentalığı yapmak, yurt içi ve yurt dışı geziler, dinlenme, eğlenme, sanat, kültür, spor ve benzeri amaçlı turlar ve gösteriler düzenler, ulaştırma araçlarının bilet satımını yapar, ulaştırma araçları kiralar, kiraya verir, her türlü kargo taşımacılık yapar veya yaptırır, yurt içinde ve yurt dışında otel, plaj, gazino ve lokanta gibi turistik tesisler, spor tesisleri kurar, kurulmuş tesisleri kiralar, kiraya verir, alır, satar, bu tür tesislerin işletilmesini üstlenir İştigal konusu ile ilgili nakil vasıtalarını ve her türlü menkul malları iktisap dere kiralar alıp satar ve üzerlerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunur, Şirket, yönetim kurulu kararıyla, amaç ve faaliyet konularının gerçekleşmesi için gayrimenkul ve her türlü ayni hak tekne gemi ve diğer araç teçhizat ve cihazları iktisap edebilir ve kiralayabilir ve bu şekilde iktisap edilmiş gayrimenkulleri elden çıkarabilir, devredebilir, bunları tahsis ifraz ve taksim edebilir bunlar üzerinde ipotek ve diğer ayni haklar tesis edebilir ve kaldırabilir veya bu gibi gayrimenkulleri kısmen veya tamamen kiraya verebilir. Yönetim Kurulu Kararıyla şirket amaç ve faaliyet konularının gerçekleşmesi için ipotek karşılığında veya garantisiz borç verebilir ve alabilir. Şirket hak ve alacaklarının tahsil veya iktisabı amacıyla her türlü ayni veya şahsi garanti verebilir veya kabul edebilir, satış vaadi sözleşmesi yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Çalışma saatleri: 09:00-18:00 hafta içi - 09:00-13:00 cumartesi
İstanbul Ticaret Odası'na 256560 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Vista Turizm A.Ş. Merkez Ofis, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan seyahat.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.vistatourism.com

Vi̇sta Turi̇zm A.Ş. Merkez Ofi̇s'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • seyahat
  • turizm
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Vi̇sta Turi̇zm A.Ş. Merkez Ofi̇s'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.