deterjan

Viking Temizlik Kozmetik

Kemalpaşa, İzmir

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: KOSB Ankara Asfaltı 26. Km., Kemalpaşa, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 878-5454 ara

Hakkında

Viking Temizlik Kozmetik: Viking Temizlik Kozmetik İzmir, Kemalpaşa ilçesinde deterjan. Viking Temizlik Kozmetik, İzmir, Kemalpaşa ilçesinde yer alan deterjan. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Vi̇ki̇ng Temi̇zli̇k Kozmeti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deterjan

İncelemeler

muğla bölge müdürlüğünüz için bölge müdürü arayışınıza istinaden size gönderdiğim cv imden olumlu yada olumsuz dönüş alamadığım için size kendimi anlatan bir yazı gönderiyorum. milasda ikamet etmekte olup tecrübeli bir bölge müdürü olduğumu hatırlatmak isterim... YÖNETİCİ NASIL OLMALIDIR? Çalışma ortamında huzuru sağlayıp,mutluluğu ve verimliliği artırmak iyi bir yönetici görevleri arasındadır.Yönetici olarak çalıştığım yıllar içersinde kendimi geliştirdiğim olmaz ise olmaz 5 çalışma prensibim vardır. ELEŞTİREL DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİBİM;karar vermeden önce bilgiden emim olur,bu süreçte analiz yapar ve doğru sonuca ulaşmak için mantığımı kullanırım. PERSONELİMİ DİNLERİM;personelime ulaşılabilir olarak,onların sorunlarını projelerini birebir dinleyerek sorunlarını çözümlemede yardımcı olurum. ZAMANIMI DOĞRU ŞEKİLDE YÖNETİRİM;günlük çalışma programımı yaparak zamanımı iyi kullanırım.bu da beni doğru zamanda doğru yerde olmamı sağlar. HEDEFLERİMİ ÖNCEDEN PLANLARIM;yöneticiler planlı olmalı ilkesine dayanarak,öncelikle hedeflerimi belirler(günlük,haftalık ve aylık olarak)hedefe ulaşma yolunda yaşanabilecek engelleri öngörüp bunları aşmak için gereken sratejileri belirlerim. ÇALIŞANLARIMIN MOTİVASYONUNU SAĞLAMAK;ekip üyelerime yakın olarak ,onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlar personelimden en yüksek verimi almaya çalışırım. F&B müdürü görevini icra ederken başımdan geçen bir anıyı sizinle paylaşmak isterim.Görevini çok iyi yapan,misafirler tarafından devamlı teşekkür alan,arkadaşları tarafından da çok sevilen garson personelim vardı.Bu personelimin artık şef olacak konuma geldiğini düşünerek sorumluluk verdik.Bundan sonraki süreçte işini yapamayan.agresif,stresli,arkadaşları tarafından da dışlanmaya başlayan bir personel imajı sergiledi ,buda bize şunu göstermiş oldu;İşini ne kadar iyi yaparsan yap eğer liderlik vasfın yoksa yönetici olamazsın.Bu vasfında insanın içinde özel bir yetenek olarak doğuşdan geldiğini düşünüyorum. Devamlı ofisde oturan hantal bir yönetici olmamamla birlikte, daha önce çalıştığım satış pazarama firmasının şube müdürlüğü görevimde sahada aktif rol oynayan birebir personelimle birlikte sahada satışa katılan hemde sahada personelimi denetleyen Muğlanın ilçelerine ,köylerine ,mahallerine kadar kapı kapı tanıtım çalışmasına destek olurdum.Buda beni Muğla bölgesini tanımamı ve hakim kılmamı sağladı.Eğerki muğla bölgesinde yönetici arayışınız var ise bu göreve talip olmakla birlikte başaralı olacağıma canı gönülden inanıyorum. Bu çerçevede deneyimli iyi bir yönetici olmakla birlikte adaptasyon süresini kısa sürede aşar bu iş benim tamam dedikden sonra BAŞARAMIYACAĞIM hiçbir iş yoktur. Siz sayın yetkili bu talebime istinaden cevabınızı olumlu yada olumsuz olarak dönüş yapmanızı rica eder iyi çalışmalar dilerim…
murat ilker akıllı
iletişim:05452807123-05462807123


EŞİM TEMİZLİK MALZEMELERİNİZİ YAKLAŞIK 6 YILDIR KULLANIYOR VE OLDUKÇA MEMNUN.
BEN İSE HİÇ BİR ÜRÜNÜNÜZLE İLGİLENMEMİŞTİM. GEÇEN GÜN SIVI SABUN İHTİYACIM OLDU, KARŞIYAKA GÜRMAR MAĞAZASINDAN 2 LİTRELİK LAVANTA KOKULU ADLI SIVI SABUNUNUZU ALDIM.
İNDİRİMDEYMİŞ.
BEN UZUN ZAMANDIR SIVI SABUN TÜKETEN 70 YAŞINDA BİR EMEKLİ ÖĞRETİM ÜYESİYİM.
ÜZÜLEREK İFADE ETMEK İSTERİM Kİ ÜRÜNÜNÜZÜ HİÇ BEĞENMEDİM. YOĞUNLUĞU O KADAR DÜŞÜK Kİ.SANKİ YARISI SU GİBİ, TEMİZLEMEDE OLDUKÇA ETKİSİZ.
ASLINDA 2 LT. LİK ÜRÜNÜN FİYATININ 4.75 TL.OLMASI BUNUN NEDENİNİ AÇIKLIYOR AMA DİKKAT EDEMEMİŞİM DEMEK Kİ.
İYİ BİR MARKA İMAJINIZ VAR, BENCE SADECE İNDİRİM KAMPANYALARINA KATILMAK AMACIYLA BU ŞEKİLDE ALT KALİTE ÜRÜN ÜRETMEMELİSİNİZ VEYA ÜRÜNÜN GERÇEK KALİTESİNİ DEĞİŞTİRMEDEN FİYATINI ŞİMDİ OLDUĞU KADAR DEĞİL, BİRAZ DÜŞÜREBİLİRSİNİZ.
BİLGİLERİNİZE SUNARIM.

A. DEMİR ATİKER
05327227999


deterjanlarınızı.ve.kokusunu.çok.beginiyorum.ve.kulanıyorum.ve.sizinle.çalışmayı.çok.istiyorum


İnsan kaynaklarının dikkatine aynı işi yaptığımız benim gibi çalışan Özlem ESER fabrika müdürü gibi davranması ve üzerimizde baskı uygulaması kendi işini yapmayıp yeni başlayan elemanlara kendi makinesi baktırması kendi çalışanları gibi bagırması diğer vardiyadan gelenlere de aynı şekilde davranması ve benim bu yüzden işi bırakmama sebep oldu. ustam Numan YAZGAN'a bu olayı anlattığım halde çözüm bulması gerekirken bana seni diğer vardiyaya vereyim dedi. bugün bana yapılan yarın birgün bir başkasına yapılmasın diye bilgilerinize arz ederim.