Vardem Oyuncak ve Hediyelik Eşya Gıda San. Tic. Ltd. Şirketi

Vardem Oyuncak Ve Hediyelik Eşya

Zeytinburnu, İstanbul
Vardem Oyuncak ve Hediyelik Eşya

147 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe, Ali Rıza Gürcan Cad. Merter İş Merkezi 3/4, 34010 Zeytinburnu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 481-5716 ara

Hakkında

Vardem Oyuncak ve Hediyelik Eşya:

Vardem Oyuncak ve Hediyelik Eşya Gıda San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü oyuncak ve spor malzemeleri her türlü gıda yiyecek içecek ürünleri ve bunları koruyucu termos, matara ve diğer malzeme ve ekipmanların alımı satımı, ithalatı ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili olarak menkul gayrimenkuller iktisap veya inşa etmek satmak kiraya vermek kiralamak ipotek tesis ve kanul etmek ayni haklar tesis etmek. Hisseli veya müstakilen sahibi bulunduğu bilumum gayrimenkullerin tamamını veya bir kısmını hisseli veya hissesiz ipotekli veya ipoteksiz olarak satmak. Ferağ tahriki vermek satış vaadi taahhüdünde bulunmak ve fesih ve tadil mukavelelerini imzalamak ve tapuya şerh verdirmek dilediği sıra ve derecede kendi adına veya üçüncü şahıslar adına kanuni ipotekler vazetmek tahrirlerini ita etmek ipotek alavaklarını ahzu kabz etmek temdit ve tescit etmek tapuda tasim ifraz tevlüt ve tevrik işlemleri yapmak bedelli veya bedelsiz olarak terk yapmak bilumum isism cins ve soy adı tahsisleri yapmak sahibi olduğu bilcümle gayrimenkulleri kiraya vermek kira mukaveleleri için tapuya şerh koydurmak ve 2. 11. 2011 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 389590 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Şubat 1998 tarihinde kuruldu. Vardem Oyuncak ve Hediyelik Eşya, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan oyuncak mağazası. Bu mekan toplam 147 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Oyuncak mağazası. Bu oyuncak mağazası için 147 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.vardem.com

Vardem Oyuncak ve Hedi̇yeli̇k Eşya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Oyuncak mağazası

Konum

Bu bölümde Vardem Oyuncak ve Hedi̇yeli̇k Eşya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.