Vakıf Emeklilik Anonim Şirketi

Vakıf Emeklilik A.Ş. - Genel Müdürlük

Beşiktaş, İstanbul
Vakıf Emeklilik A.Ş. - Genel Müdürlük

98 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Levent, Çayırçimen Sokağı No:7, 34330 Beşiktaş/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 310-3700 ara

Hakkında

Vakıf Emeklilik A.Ş. - Genel Müdürlük:

Vakıf Emeklilik Anonim Şirketi

Bireysel emeklilik tasarruf ve yatırım sistemi mevzuatı hükümlerince emeklilik şirketleri için tanımlanan faaliyetlerde bulunmak, emeklilik sözleşmeleri yapmak, grup emeklilik sözleşmesi yapmak, yıllık gelir sigortası yapmak Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilinde ve yabancı memleketlerde can sigortaları kapsamında her türlü sigorta faaliyetleri ve özellikle ferdi hayat grup hayat ferdi kaza ve hastalık sigortaları ile koasürans reasürans retresesyon işlemleri yapmak hayat sigorta poliçeleri şartları dahilinde ödünç vermek Amaç ve konusu ile kayıtlı olmak ve mevzuattaki sınırlamalara tabi olmak şartı ile şirketin amacının gerçekleşebilmesi için her türlü mali ticari sınai idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak şirketler kurmak kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak etmek ve gerektiğinde aracılık mahiyetinde ve menkul kıymet işletmeciliği olmamak kaydı ile bu hisselerini devretmek, İştigal konusu ile ilgili olmak ve mevzuattaki sınırlamala ra tabi olmak şartı ile her türlü menkul ve gayrimenkuller almak, satmak, devir ve ferağ etmek, işletmek, kiraya vermek, başkaları lehine rehin, ipotek tesis ve fek etmek, gerektiğinde başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin, ipotek ve diğer hakları tesis ve fek etmek, şirketin hak ve alacaklarının tahsil ve temini için ayni ve şahsi her türlü teminatı almak, bunlarla ilgili olarak tapu sicil müdürlükleri, vergi daireleri, adli merciler, ilgili resmi ve özel merciler ve kişiler nezdinde gerekli tescil, terhin, sulh, fek işlemleri yapmak, ihtiyati ve icrai haciz vaz ve fekketmek, ve diğer her türlü ayni ve şahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak ve 14. 3. 2003 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 274811 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Mayıs 1991 tarihinde kuruldu. Vakıf Emeklilik A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan sigorta Şirketi. Bu mekan toplam 98 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Vakif Emekli̇li̇k A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Sigorta Şirketi

Konum

Bu bölümde Vakif Emekli̇li̇k A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

babam 3 ay önce vefat etti vakıf emlilik arıyorum vefat tazminatımı geri çeviriyor rapolar elimde kendimde fakslıyorum ama önce tamam diyorlar sonra 15 iş günü ardıgımda geçersiz diyorlar nasıl iş alamadım lütfen yardımcı olun


selam vakıf emeklilik sigortasına 4 yıl kadar pirim yatırdıkdan sonra maddi imkansızlıklardan vaz geçtim belli bir miktar kesinti yapıldıkdan sonra kalan meblayı aldım ancak kalan kesintimin ödenmesi için çıkan yasadan dolayı muracaat ettim yaklaşık bir yıldan fazla oldu hala bir sonuç alamadın bu maduriyetimin ne zaman giderilecegi hususunda bilgi verilirse sevinirim 05063560444