Özkızıl İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Vadi Vera Eğitim Kurumları

Beylikdüzü, İstanbul
Vadi Vera Eğitim Kurumları

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Adnan Kahveci, Dış Kapı, Engin Sk. No:1/2, 34528 Beylikdüzü/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 855-0088 ara

Hakkında

Vadi Vera Eğitim Kurumları:

Özkızıl İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket ana amacı ile ilgili olmak koşulu ile gerekli duyacağı taşınır veya taşınmaz malları satın alır gerektiğin de fazla olanları satar ve bu işlemlerden dolayı borçlu ve alacaklı olabilir gerektiğinde belediyeye kamu kurum ve kuruluşlarına yol terk edebilir gerek kendi gerek 3. şahısla rın borç ve alacağını güvenceye bağlayacak rehin ve ipotekle ri alıp verebilir bu ipotek ve rehinleri fek edebilir bunlar için tapu dairelerinde gerekli tüm işlemleri yapabilir bunla rı devredebilir icabında ifraz ve tefrit ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrufu yapabilir taşınır ve taşınmaz mallar kiralayabilir kendisine ait olanları kiraya verebilir taşınmaz malları için satış vaadinde bulunabileceği gibi başkalarının satış vaatlerini kabul edebilir. Şirket alacaklarını teminat altına almak için gayrimen kuller ipotek ve menkuller rehin alabilir ancak bu işleri aracı olmamak üzere yapabilir. Menkul ve gayrimenkul iktisap edebilir satın alabilir satabilir adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralaya bilir kiraya verebilir her surette tasarruf edebilir maliki olduğu veya kiraladağı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina tesis ve benzeri inşaatı bizzat yapabilir veya 3. şahıslara yaptırabilir şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları şirket veya 3. şahıslar lehine teminat olarak gösterebilir bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil edebilir şirket alacak ve borçlarını teminen her cins şekil ve sırada ipotek ve rehin verebilir ipotek ve rehin alabilir bunları tescil devir ve temlik edebilir mevcut tesis edilen ipotek ve rehinleri fek ve tadil edebilir şirket 3. şahıslar ve kendi lehine kefalet teminat garanti verebilir veya müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile taahhütlerde bulunabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 766629 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Şubat 2011 tarihinde kuruldu. Vadi Vera Eğitim Kurumları, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan okul. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.vadiveraegitim.com

Vadi̇ vera Eği̇ti̇m Kurumlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Vadi̇ vera Eği̇ti̇m Kurumlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.