Uzay Boya Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Uzay Boya

Başakşehir, İstanbul
Uzay Boya

İletişim bilgileri

Adres: OSB Mah., İSTEKS Sanayi Sitesi No:9 D:A2 Blok, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 485-7450 ara

Hakkında

Uzay Boya:

Uzay Boya Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi toz boya çimento ve badana toz boyaları beyaz yalsız sarı yaldız boya, tinerler, oya incelticileri bezir ve çiçek yağları boya ve badana fırçaları alkitlerin imali sentetik ve basit(kolofanlı)vernikler vernikli ve verniksiz boyalar zehirli boyalar P. V. A emülsiyon boyaları reçine rafinasyon suretiyle neft ve kolofan(vinil asetatın) polimerizasyonu ile P. V. A. emülsiyonları fitalik anhidritin çeşitli alkollerle esterifikasyonu ile plastifiyan pmaddeler kondansasyon ve olimerizasyon yoluyla muhtelif cins poliester ve binderler imal etmek ve pazarlamasını yapmak. . . . amacı ile ilgili olarak ihracat, ithalat, imalat, dahili ticaret fason komisyon taahhüt mutemetlik iç ve dış mümessillik toptancılık perakendecilik dağıtım ve pazarlama işleri. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek bina ve inşaatlar yapmak devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü kişilerin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatlarını vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 203100 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Mayıs 1984 tarihinde kuruldu. Uzay Boya, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan boya mağazası.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.uzayboya.com

Uzay Boya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Boya Mağazası
  • Boyacı

Konum

Bu bölümde Uzay Boya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.