Uyguner Deri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Uyguner Deri Tuzla Fabrika

Tuzla, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Orhanlı Mh. İstanbul Deri Osb, 7. Cadde, No: G / 4 Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 394-1547 ara

Hakkında

Uyguner Deri Tuzla Fabrika:

Uyguner Deri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü tabii ve suni deri ve mamulleri imal etmek, tabii ve suni deriden her çeşit giyim eşyası yapmak, bunları yurt içinde satmak ve ihraç etmek. Maksadının gerçekleşmesi için her çeşit makina, alet ve edavatı, yurt içinden satın alabilir, ithal edebilir, yurt içinde satabilir ve ihraç edebilir. Şirket, mevzuu ile ilgili olarak kendi ihtiyacı için menkul ve gayrimenku malları satın alabilir. Şirket mevzu ile ilgili olarak kendi ihtiyacı için satın aldığı gayrimenkul mallar üzerinde kat mülkiyeti tesis edebileceği gibi kendi ihtiyacı için üzerinde kat mülkiyeti tesis edilmiş gayrimenkul mallar da satın alabilir, Şirket, mevzu ile ilgili olarak satın aldığı gayrimenkul malların leh ve aleyhinde irtifak tesis etmeye yetkili olduğu gibi bu gayrimenkul mallar üzerinde sükna hakkı tesis etmeye ve medeni kanunun izin verdiği diğer tasarrufları da yapmaya yetkilidir. Şirket, mevzu ile ilgili olarak satın aldığı menkul mallar üzerinde menkul mal rehni ve gayrimenku mallar üzerinde de gayrimenkul mal rehni yapabileceği gibi, başkalarına ait menkul mallar üzerinde kendisi lehine menkul mal rehni ve gayrimenukle mallar üzerinde de keza kendisi lehinde gayrimenkul mal rehni kabul edebilir. Şirket mevzu ile ilgili olarak kendi ihtiyacı için satın aldığı menkul ve gayrimenku malları ihtiyacı dışında kaldıkları zaman kiraya verebilir ve satabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 150801 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Şubat 1978 tarihinde kuruldu. Uyguner Deri Tuzla Fabrika, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan fabrika. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.uyguner.com

Uyguner Deri̇ Tuzla Fabri̇ka'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • fabrika
  • deri
  • fabrika
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Uyguner Deri̇ Tuzla Fabri̇ka'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

PERSONEL TAŞIMA İŞLERİ İLE İŞLGİLİ GÖRÜŞMEK İSTERİM


merheba . ben rıza yousefzadeh iranda tebriz şehrinde zeo tekni mühendisiyim deve kuşu konusunda arkadaşlarla çalışiyotuz . kendimize ayid olarak fırmamız var .turkiyede şirket kuymyı ilk derisini sonrada başka ürünlerini getırip ticaratini ham turkiye hem başka ülkelere duşuniyoruz . şu anda istanbuldayım . kandimle numune getirip yakından tum deve kuşu derisinde çalışan fabrikaları ya imalatçıları ya her hangı bıir sektoru bu konuda çalışanları yakından goruşup iş birliği ya yardım almak istiyoruz . acaba bu konuda sizden yardım albilirmiyiz ? saigilarımızı sunarız . cep 0090 534 360 6499


PERSONEL TAŞIMA İŞLERİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞMEK İSTERİM SAYGILARLA
KESKİNTUR MEHMET KESKİN
irtibat 0532 734 20 62
0216 497 1906