T.C. Gelir İdaresi Başkanlığı

Üsküdar Vergi Dairesi Müdürlüğü

Üsküdar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Barbaros Mh. Nuh Kuyusu Caddesi, No: 24, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 651-9092 ara

Hakkında

Üsküdar Vergi Dairesi Müdürlüğü: Tarif: Üsküdar Meydanından Koşuyolu-Acıbadem dolmuşlarına binilerek dairemizin önünde inebilirsiniz.Zeynep Kamil Hastanesinin önünden ise Dr. Fahri Atabey Caddesinden aşağıya doğru takriben 500 metre inerek dairemize ulaşabilirsiniz. Vergi Dairesi Faaliyet Alanı Yetki Alanları:Küplüce Mh.- Bahçelievler Mh.-Solak Sinan Mh.-Kirazlıtepe Mh. Hasippaşa Mh.-Murat Reis Mh.-Burhaniye Mh.-Kuzguncuk Mh.-Selamiali Mh.-Emniyet Mh.-Cumhuriyet Mh.-Pazarbaşı Mh.-Kısıklı Mh.-Selimiye Mh. -Valide Atik Mh.-Ferah Mh.-Ayazma Mh.-A.H.Mehmet Mh.-Beylerbeyi Mh.-Selmanağa Mh.-Hayrettin Çavuş Mh.-Abdullahağa Mh.-T.H.Mehmet Mh.-İcadiye Mh.-Emek Mh.-İnkılap Mh.-H.H.Hatun Mh.-Güzeltepe Mh.-Kefçedede Mh.-Sultantepe Mh.-Havuzbaşı Mh.-A.H.Cafer Mh.-İhsaniye Mh.-Kuleli Mh.-Tabaklar Mh.-Salacak Mh.-Kandilli Mh.-Tavaşihasanağa Mh.-A.Çelebi Mh.-Vaniköy Mh.-Ahçıbaşı Mh.-R.Mehmet Mh.-Küçüksu Mh.-Toygar Hazma Mh.-Sinanpaşa Mh.-G.Hatun Mh.- Altunizade Mh.-Acıbadem Mh.-Barbaros Mh. Üsküdar Vergi Dairesi Müdürlüğü, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan müdürlük. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gelirler.gov.tr

Üsküdar vergi̇ Dai̇resi̇ Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müdürlük
  • ilkokul
  • okul

Konum

Bu bölümde Üsküdar vergi̇ Dai̇resi̇ Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İnterneten kapıda ödemeli samsung nod 3 aldım telefonun parasını vermeden aras kargo kutuyu açtırmadılar parasını verip ürünü açtığımda ürün ekranı çatlak çıktı, ayrıca telefonun faturasıda yok muhatap da bulamadım gönderilen yerin telefonuna ulaşılamıyorum satıcı firmanın sadece adresi var elimde telefonunu ve ayrıntılı bilgileri kargo şirketinden almak istediğimde biz paylaşamayız dediler.
Telefonu aynı gün aldıktan hemen sonra geri gelen adrese notla birlikte gönderdim (Adres: Derm İlaç San. Tic. LTD. Şti Kısıklı Mah. Kapı no :1 Üsküdar / İstanbul ) ne yeniden telefon gönderdiler nede benimle iletişime geçtiler, gönderdiğim ürünü kargocuların dediğine göre 11/092014 tarihinde Hakan KOPURTAŞ diye bir kişi teslim aldı dediler.
internetten satış yaptıkları ürünleri yazdığım adresten gönderek faturasız, kusurlu ayıplı mal satımı yapıyorlar. Bu şirkete devletten vergi kaçırmakdan bir denetleme yapmanızı rica ediyorum kargo şirketide bu dolandırıcılarla birlikte hareket ederek faturasız ürünü kendi post makinalarından çektirerek aynı dolandırıcılara ortak oluyorlar.


daha öncede yazmıştım istediğim cevabı alamadım gelen ürün faturasız bir ürün içinde fatura yok satan kişinin bilgilerini paylaşamıyoruz diyorsunuz adamlara ulaşmıyorum ürünü idae için gönderdim geri aldılar başka ürün göndermediler sizde müşteriyi değil satıcıyı koruyorsunuz insanların dolandırılmasına fırsat sağlıyorsunuz faturasız ürünün satışına aracı olduğunuz için devletten vergi kaçırmalarınada ortak oluyorsunuz bu işler hep böyle sürmez illaki bir ceza yersiniz


telefonunuzu daha açık bi şekilde belirtin