Uran Holding Anonim Şirketi

Uran Holding A.Ş.

Ataşehir, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Kayışdağı Caddesi, Karaman Çiftlik Yolu, No: 47, E Blok, İçerenköy, Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 577-7373 ara

Hakkında

Uran Holding A.Ş.:

Uran Holding Anonim Şirketi

Küçük tasarrufların ve sermayenin birleşmesini teşvik ve temin ederek büyük girişimlere uygun şirketlerin kurulmasına ve istikrarlı bir sermaye piyasasının kurulup işlemesine yardımcı olmak iştirak ettiği ve kurduğu şirketlerin kendi konularındaki çalışmalarını ve başarılarını arttırmak ve devamlılıklarını sağlamak;Herhangi bir konuda kurulmuş ve kurulacak Anonim Limited ve Hisseli Komandit şirketlerin sermaye ve idarelerine aracı kurum ve portgöy işletmeciliği niteliğinde olmamak koşulu ile iştirakte bulunmak. İştiraki olan şirketlerin bankalardan veya diğer mali müesseselerden veya şahıslardan alacakları krediler ile diğer taahhütleri için ipotek garanti ve sair şekillerde teminat verebilir k efil olabilir kefalet ve teminat alabilir avans verebilir giriştiği mali taahhütlere karşılık ipotek dahil her nevi teminat alabilir. Holding kendi maksat ve mevzuu ile ilgili olmak üzere her türlü gayrimenkulü iktisap edebilir bunları satabilir kiraya verebilir intifa ve irtifak haklarına veya diğer şahsi veya aynı haklarla mükellef ve mücehhez kılabilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 196274 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Uran Holding A.Ş., İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.uranholding.com

Uran Holdi̇ng A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • holding
  • şirket
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Uran Holdi̇ng A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ÖNCELİKLE ŞİRKET ÇALIŞANLARINA KOLAY GELSİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER ...ŞİRKETİNİZ YÖNETİM BÜNYESİNDE ÇALIŞAN III SAYIN ..BÜLENT ÇİMENLİ BEYFENDİTLE GÖRÜŞMEK İSTEDİYİMİ BİLDİRMEKTEYİM BOLU....ASIM YAKALI ....TLF...05427137943 .....05327137943....MESAJİMI GÖRÜP DÖNERSENİZ MUTLU OLRUM İŞLERİNİZDE KOLAY GELSİN ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR ...Ç.