Ünimetal Hassas Döküm Makine ve Yedek Parça San. ve Tic. A.Ş

Ünimetal Hassas Döküm Makina Ve Yedek Parça

Tuzla, İstanbul
Ünimetal Hassas Döküm Makina ve Yedek Parça

20 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Istanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Keratin Sokak No.2 Yc-19 Özel Parsel, 34956 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 591-0870 ara

Hakkında

Ünimetal Hassas Döküm Makina ve Yedek Parça:

Ünimetal Hassas Döküm Makine ve Yedek Parça San. ve Tic. A.Ş.

Hassas döküm tekniğiyle her türlü mamül ve mal parçaları imal etmek, her türlü çelik, bakır, alüminyum ve bunların alaşımının dökümünü yapmak, ithal, ihraç, pazarlamasını yapmak. Şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü gayri menkul ve taşıtlar alır, satar, kiraya verir, kiralar. Rehin ve ipotek alır, rehin ve ipotek verir, rehin ve ipotekleri fek eder. Satış vadi sözleşmesi yapar. Ayni haklar tesis eder ve bu sahada her türlü faaliyet gösterebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 449103 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Aralık 2000 tarihinde kuruldu. Ünimetal Hassas Döküm Makina ve Yedek Parça, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan metal son İşlemcisi. Bu mekan toplam 20 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.unimetal.com.tr

Üni̇metal Hassas Döküm Maki̇na ve Yedek Parça'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Metal Son İşlemcisi

Konum

Bu bölümde Üni̇metal Hassas Döküm Maki̇na ve Yedek Parça'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.