Ünal Tekstil Turizm İnşaat Hayvancılık Eğitim ve Sağlık Hizmetleri San. ve Dış Tic. Ltd. Şti

Ünal Huzur Evleri

Maltepe, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Cad. No: 18 Zümrütevler Mh. Maltepe Maltepe, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 442-2210 ara

Hakkında

Ünal Huzur Evleri:

Ünal Tekstil Turizm İnşaat Hayvancılık Eğitim ve Sağlık Hizmetleri San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Sağlık hizmtleri vermek amacıyla gerekli mercilerden izin almak kaydı ile hastane, dispanser, kilinkler, bakım ve tedavi merkezlerini vede sağlık evlerini açmak, açtırmak, kiralamak, işletmek ve işlettirmek. Her türlü arsa, arazi, bina ve emlakları almak, satmak kiralamak kiraya vermek icabında ifraz, tevhidi ve parselasyon için her türlü muamele ve işlerini yaymak ve de bunlara binalar inşa etmek toptan veya münferiden satmak, kiraya vermek. Amacını gerçekleştirmek için her türlü iç ve dış finansman kaynaklarından uzun orta, kısa vadeli krediler almak her nevi ticari senetleri kabul etmek ve ciro etmek bunların temini için şirketin menkul ve gayrimenkullerini rehin ve ipotek etemk vekalet vermek, kefalet almak. Ayrıca maddi ve gayri maddi hakları iktisap etmek kiraya vermek, kiralamak satmak leyh ve aleyhte ipotek ve rehinler tesis ve feketmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 514684 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ocak 2004 tarihinde kuruldu. Ünal Huzur Evleri, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan semt. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ünal Huzur Evleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • semt
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ünal Huzur Evleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba ben 1977 istanbul doğumlu ,orta öğretim mezunu tesettürlü bayanım ,en son alzaymır hastası 75 yaşında felçli bir hanıma gececi olarak sigortalı bir şekilde, ekol güvenlik aracılığıyla 3 ay baktım.sizin eleman aradığınızı duydum ,başıbüyükte ikamet etmekteyim,evime yakın oldugunuz için sizinle çalışmak isterim.yaşlıları ve çocukları gerçekten seviyorum... cep,0541 511 03 43,,,,saygılarımla...