Ün Hediyelik Eşya ve Züccaciye Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Ün Hediyelik Eşya Ve Züccaciye

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Siyavuşpaşa Sok. No: 12 Asılsoy İş Merkezi Daire: 24-99 Süleymaniye Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 512-1036 ara

Hakkında

Ün Hediyelik Eşya Ve Züccaciye:

Ün Hediyelik Eşya ve Züccaciye Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Her türlü hediyelik eşya (gümüş, bakır, cam, porselen, plastik ahşap, çelik mamuller) Züccaciye ve kırtasiye ürünleri alımı, satımı, imalatı, fason aimalatı, ithalatı ve ihracatı, Şirketin kendi alacaklarını temin için iptek ve diğer her türlü rehinleri ve teminatları alabilir şirket kendisinin veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçları için hertürlü ayni veya nakdi teminat verebilir örneğin, kendisinin veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçlarını teminen kendi gayrimenkulleri üzerinde ipotek ve diğer rehinler ticari işletmesi üzerinde rehin menkul rehni emtia rehni tesis edebilir kefil olabilir ticari senetleri ara ciranto olarak imzalayabilir poliçeleri kabul edebilir veya aval edebilir, Şirketin maksadı ile ilgili olarak gerekli makina ve tesisleri gayrimenkulleri almak devir ve ferağ işlemlerini yapmak kiraya vermek intifa sükna kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, Her türlü hırdavat ve lüks hırdavat (bıçak, makas, mutfak aletleri ve her türlü elde kullanılacak araç gereç)ın ve bunlara ait her türlü aksesuar ve akşamın alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatı ve 7. 7. 1998 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 343633 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Mart 1996 tarihinde kuruldu. Ün Hediyelik Eşya Ve Züccaciye, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan hediyelik eşya dükkanı.

Soru & Cevap:

Ün Hedi̇yeli̇k Eşya ve Züccaci̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hediyelik eşya dükkanı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ün Hedi̇yeli̇k Eşya ve Züccaci̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.