Yerel Resmi Daire

Ümraniye Çakmak Mahalle Muhtarliği

Ümraniye, İstanbul
Ümraniye Çakmak Mahalle Muhtarliği

11 kişiden %72'si beğendi (3.6)

İletişim bilgileri

Adres: Çakmak, Uzun Ayna Caddesi, Gurbet Sk. No:4, 34770 Ümraniye/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 314-4389 ara

Hakkında

Ümraniye Çakmak Mahalle Muhtarliği: Çakmak Mahallesi Muhtarlığı İstanbul, Ümraniye ilçesinde muhtarlık, muhtarlık. Ümraniye Çakmak Mahalle Muhtarliği, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan yerel resmi daire. Bu mekan toplam 11 oy üzerinden 3.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ümrani̇ye Çakmak Mahalle Muhtarli̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yerel Resmi Daire

Konum

Bu bölümde Ümrani̇ye Çakmak Mahalle Muhtarli̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Çakmak Mahalle Muhtarımız Ayhan KÖLE yolun açık olsun ağabey ...


Büyük Hizmet


MAHALLENİZE 1 YIL KADAR ÖNCE TAŞINDIM. SEVGİ PARKINA YAKIN OTURUYORUM. MUHTARLIK BİNASI PARKIN HEMEN ARKASINDA OLMASINA RAĞMEN PARKIN O KADAR BAKIMSIZ OLMASI BENİ MUHTARLIĞIN ÇALIŞMASI KONUSUNDA DÜŞÜNDÜRÜYOR.. EVET PARKIN ETRAFI ÇEVRİLELİ BİR KAÇ GÜN OLDU AMA ÇOCUK PARKININ ETRAFININ SİVRİ DEMİRLERLE ÇEVRİLMESİ BENİ HAYLİ ŞAŞIRTTI.. UMARIM ÇOCUKLARIN OYNAYABİLDİĞİ ALANLARIN ÇOK AZ OLDUĞU BİR ŞEHİRDE EN AZINDAN ONLARIN PARKINI DAHA GÜZEL HALE GETİREBİLİRSİNİZ..


SN ÇAKMAK MAH MUHTARI, BEN MERSİNDE OĞLUMLA BERABER İKAMET ETMEKTEYİM, EMEKLİYİM, ASLEN İSTANBULLUYUM, TELEFON NUMARASI VERSEM SİZİNLE ÇOK ACİL GÖRÜŞMEK İSTİYORUM, MÜMKÜN OLABİLİRMİ 0324 357 01 88-- CEP 0 535 575 67 46 TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER.