Umo Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik ve Müşavirlik Limited Şirketi

Umo Mimarlık Müh. Müt. Ve Müş. Ltd. Şti.

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İhsan Hilmi Alantar Sok. No: 7 Konak Apt. Kat: 1 Daire: 1 Konaklar Mh. 4. Levent Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 264-5160 ara

Hakkında

Umo Mimarlık Müh. Müt. Ve Müş. Ltd. Şti.:

Umo Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik ve Müşavirlik Limited Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında;Şehircilik, mimarlık, dekorasyon inşaat mühendisliği, makina mühendisliği eletrik mühendisliği ile ilgili projeleri yapmak veya bu projelerin tamamını veya bir kısmını yaptırmak. Yukarıda anılan proje konuları ile ilgili tüm inşaatların, tatbikatın müteaahit firma olarak yapmak Her türlü gayrimenkul alabilir, bunları başkalarına devir, ferağ ve hibe edebilir, ayrıca irtifak, intifa sükna hakları ile Medeni Kanun Hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir, gayrimenkuller üzerinde mükellefiyetli veya mükellefiyetsiz tasarrufta bulunabilir. İç ve dış teşekkül, müessese ve bankalardan hernevi kredileri temin edebilir, gerektiği takdirde gayrimenkulleri ipotek edebilir, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine rehin veya ipotek tesis edebilir veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir ana sözleşmesinde ve 2. 4. 2003 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 184813 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Ocak 1982 tarihinde kuruldu. Umo Mimarlık Müh. Müt. Ve Müş. Ltd. Şti., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan mimarlık ve iç mimarlık büroları.

Soru & Cevap:

Umo Mi̇marlik Müh. Müt. ve Müş. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mimarlık ve iç mimarlık büroları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Umo Mi̇marlik Müh. Müt. ve Müş. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.