Umar Denizcilik ve Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi

Umar Denizcilik

Kadıköy, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Yazmacı Tahir Sokak, No: 48, Mendirek Apt. B Blok Bostancı Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 380-0994 ara

Hakkında

Umar Denizcilik:

Umar Denizcilik ve Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi

Gemilerin blok ve seksiyonlarının ahşap fiberglas demir çelik ve alüminyum kontrüksiyonların imalat montaj ve kaynaklarını bunların kızak havuz denizde birleştirme gemilerin makine ve teçhizatlarınınm imalat bakım onarım montaj temizlik raspa ve boya işlerini yapmak yaptırmak Yurt içinde ve yurdışında kısa orta ve uzun vadeli finansmanlar sağlamak, emsal ve kefalet kredileri ipotek karşılığı krediler teşvikler yatırım kredileri akreditif kredileri şahıs kredileri şeref alameti farika üzerine avans kredileri açtırmak, temin etmek ve kullandırmak, Lüzumlu makine teçhizat ev aletleri ve gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve feragat etmek kiraya vermek almak gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkuller mükellefiyeti kat mükellefiyeti kat irtifakı tesis etmek gayrimenkuller ile ilgili olara tapu ve kadastro daireleri belediyeler nezrinde ifraz tevhit parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 536868 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Kasım 2004 tarihinde kuruldu. Umar Denizcilik, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan denizcilik. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.umarshipping.com

Umar Deni̇zci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • denizcilik
  • deniz taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Umar Deni̇zci̇li̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Berbat bir şirket personelin maasını bile ödemiyor sakın bu şirketle çalışmayın. Zaten sgk ya şikayet ettim ve sonuna kadarda ceza almalari için takipçisi olacağım. Engin diye biri var o şirkette birde muhasebecileri var ayrıca birde sekreterleri var her nedense maas zamanı kimse yerinde olmuyor. Sahtekarlar.....


SOCIDE MEYDANA GELEN KAZADAN DOLAYI TUM UMAR DENIZCILIK CAMIASINA GECMIS OLSUN DILEKLERIMLE