kuruluş

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği

Şişli, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Darülaceze Cad. No: 43 Tamaş İş Merkezi Daire: 4 Halil Rıfat Paşa Mh. Okmeydanı Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 221-3735 ara

Hakkında

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği: Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği İstanbul, Şişli ilçesinde kuruluş, dernek. Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan kuruluş. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Uluslararasi Li̇ons Kulüpleri̇ Bi̇rli̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuruluş
  • dernek

Konum

Bu bölümde Uluslararasi Li̇ons Kulüpleri̇ Bi̇rli̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ben 1982 yılında Beyoğlu Şubesi üyelerinden ve o dönemde Disiplin Kuruluna seçildim, bazı özel nedenlerle ayrılmak zorunda kaldım tekrar Lions Kulübüne girmek istiyorum, bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim,
saygılarımla.


İYİ GÜNLER DİLEĞİYLE BAŞLAMAK İSTİYORUM. GEÇEN BİR YERDE İKİ KIZ KARDEŞ KONUŞUYOR KULAK MİSAFİRİ OLDUM. LİONS KLUBE ÜYE OLMUŞLAR. BU AYIN 20 SİNDE LİONS KULÜP ONLARI PARASIZ İTALYAYA GEZMEYE GÖTÜRECEKMİŞ.MASRAFLARI KARŞILAYACAKMIŞ LİONS KULÜP. ..KARAYOLLARINDA 33 YIL GÖREV YAPTIM ZİNCİRLİKUYUDA. ARKADAŞLARIMIZ VARDI LİONS KULÜP ÜYELERİ AMA ONLAR HİÇ BİR ZAMAN BÖYLE BİR YERLERE GİTMEDİLER. BU İŞTE BİR GARİPLİKMİ VAR. ONLAR ACABA HAVA ATMAK İÇİNMİ SÖYLEDİLER. MERAK ETTİM SİZDEN BİLGİ ALMAK İÇİNDE YAZIYORUM SELAM VE SEVGİLER.