Uluslararası İnteraktif Medya

Pendik, İstanbul
Uluslararası İnteraktif Medya

21 kişiden %94'si beğendi (4.7)

İletişim bilgileri

Adres: Yenişehir, Orkide Sok. No.7, 34912 Pendik/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (539) 220-9999 ara

Hakkında

Uluslararası İnteraktif Medya:

BİZ KİMİZ ?

1996 senesinde kurulan Uluslararası İnteraktif Medya özellikle Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyaya ürün, hizmet ve “know how” satmaktadır.

İnternet sitesi sahibi olmak günümüzde işletmeler için olmazsa olmazlar arasındadır ve biz bunu bir adım daha ileriye taşıyoruz…

Uluslararası İnteraktif Medya olarak dijital ajans hizmeti ile kullanıcı merkezli çevrimiçi çözümlere odaklı bir kurumuz.

Tam hizmet ajansı kavramına sadık kalan Uluslararası İnteraktif olarak, dijital medya için bütünleşmiş iletişim çözümleri üzerine çalışıyoruz. Dijital medya ortamında sürdürülebilir, başarılı web ve iş sunumları hazırlamak özellikle uzmanlık alanımızdır.

Hedeflerinize ulaşmanız için zamandan ve paradan tasarruf ettiren, şeffaf, açık bir hizmet sunuyoruz. Online ve interaktif uygulamalar sunmak üzere gerekli araçları, akıllı ve verimli çevrimiçi hizmetler olarak çağın gerektirdiği vizyon ile harmanlıyoruz.

Biz dijital bilgi, iletişim ve pazarlama uygulamaları geliştirip size özel tasarımlarla birleştiriyoruz. Bunu yaparken de kendi sahasında yılların birikim ve tecrübesine sahip, işini seven, en iyi sonucu elde etmeden pes etmeyen bir ekibiz.

Yenilikleri takip eden, basmakalıp ve statükocu olmayan, birbirinden güç alan bir ekibiz.

Uluslararası İnteraktif Medya, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan . Bu mekan toplam 21 oy üzerinden 4.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: u-interaktif.net

Uluslararasi İnterakti̇f Medya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Uluslararasi İnterakti̇f Medya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.