Ulusal Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi

Ulusal Gayrimenkul Değerleme

Büyükçekmece, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: FATİH MAHALLESİ UMUT REİS CADDESİ NO:2 ATİRUS İŞ MERKEZİ KAT:8, D:127, 34500 Büyükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 882-5703 ara

Hakkında

Ulusal Gayrimenkul Değerleme:

Ulusal Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi

Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemek değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda faaliyet göstermek ve 5. 12. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 634248 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Temmuz 2007 tarihinde kuruldu. Ulusal Gayrimenkul Değerleme, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan gayrimenkul değerleme uzmanı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: ugd.com.tr

Ulusal Gayri̇menkul Değerleme'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Gayrimenkul Değerleme Uzmanı

Konum

Bu bölümde Ulusal Gayri̇menkul Değerleme'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.