Ufuk Doğal Gıda ve Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi

Ufuk Doğal Gıda Ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kısıklı Mh. Ferah Caddesi, No: 1, Büyükçamlıca, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 524-2500 ara

Hakkında

Ufuk Doğal Gıda ve Ambalaj Sanayi A.Ş.:

Ufuk Doğal Gıda ve Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi

Her türlü gıda maddelerinin üretilmesi, ambalajlanması, paketlenmesi ve şişelenmesi, alım-satım, ithali, ihracı ve pazarlaması. Taşınmaz mallar ve bu arada arsa, bina satın alabilir, inşa edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satabilir, devir ve ferağ edebilir, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis edebilir. Şirket amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için, ipotek, rehin kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak, ipoteklerini çözmek. Şirket ortaklar kurulu kararı ile alametifarika ve ihtira beratı ve diğer gayri maddi haklara tasarruf etmek, kiralamak, kiraya vermek, bunlar üzerinde yeni haklar kurmak ve yeni haklar vermek. Şirket alacaklarına teminat olarak gerçek ve tüzel kişilere ait her nevi maddi ve gayri maddi haklar ile menkul ve gayrimenkuller üzerine şirket lehine ipotek teminat kefalet irtifak intifa ve bu gibi ayni haklar alabilir, kurabilir, alınmış olan hakları terk edebilir. 22. 6. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 573517 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Aralık 2005 tarihinde kuruldu. Ufuk Doğal Gıda ve Ambalaj Sanayi A.Ş., İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan ambalaj.

Soru & Cevap:

Ufuk Doğal Gida ve Ambalaj Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ambalaj
  • şirket
  • gıda
  • ambalaj
  • ülker
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ufuk Doğal Gida ve Ambalaj Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.