Üçler Süper Market Gıda Sanayii Anonim Şirketi

Üçler Süper Market Gıda Sanayii

Kağıthane, İstanbul
Üçler Süper Market Gıda Sanayii

154 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Çağlayan, Bahtiyar Sk. No:54, 34403 Kâğıthane/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 294-0265 ara

Hakkında

Üçler Süper Market Gıda Sanayii:

Üçler Süper Market Gıda Sanayii Anonim Şirketi

Her türlü gıda maddelerinin (çeşitli bakliyatlar, nohut, fasulye, mercimek, pirinç, yaş sebze ve meyveler, konserve edilmiş gıda maddeleri, dondurulmuş yiyecekler, garnitürler, deniz mahsulü gıda ürünleri, kırmızı ve beyaz et, kırmızı ve beyaz et mamulü, yemek ürünleri, her türlü et ürünleri, her türlü hazır yemek, her türlü meze ürünleri imalatı, her türlü sucuk, salam, pastırma, jambon, su, meyva suları, meşrubatlar, her türlü çay ve çay ürünleri, her türlü süt ve süt ürünleri, her türlü peynir ürünleri ve her türlü yoğurt ve ayran, her türlü un ve un mamulleri, nişastalar, her türlü tatlılar, bal, reçel, zeytin, her türlü bitkisel ve hayvansal sıvı ve katı yağlar, her türlü baharatlar, her türlü kuruyemiş, kuru üzüm, incir, lokum, kaymak vs. ) toptan ve perakende alım satımı, dahili ticareti ve imalatını yapar. Şirket amacını gerçekleştirmek için hertürlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimen kulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiye ti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve 30. 4. 2012 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 149147 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Üçler Süper Market Gıda Sanayii, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan süpermarket. Bu mekan toplam 154 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Süpermarket. Bu süpermarket için 154 kişi oy kullandı ve ortalama 4.3 puan aldı.

Web site adresi: www.ucler.com

Üçler Süper Market Gida Sanayi̇i̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Süpermarket

Konum

Bu bölümde Üçler Süper Market Gida Sanayi̇i̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.