Uçkan Medikal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Uçkan Medikal San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Öğretmen Haşim Çeken Cad. No: 17 Mahmut Şevket Paşa Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 213-4650 ara

Hakkında

Uçkan Medikal San. Ve Tic. Ltd. Şti.:

Uçkan Medikal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Eczane, laboratuar ve hastane levazımatı ve cihazları, tıbbi ve cerrahi malzeme ve aletleri, pansuman malzemeleri, süzgeç kağıdı, laboratuar ölçü ve miyazaları iç ve dış alım ve satımını, pazarlamasını yapmak, gerektiğinde imal etmek, başkalarına imal ettirmek, İlaç ruhsatı almak, kiralamak, beşeri ve tıbbi veteriner ve zirai ilaçlarla ilgili iç ve dış alım ve satımı yapmak, gerektiğinde imal etmek veya başkalarına imal ettirmek ve Konusu ile ilgili olarak şirket maksat ve mevzuunun tahukkuku için bilcümle menkul ve gayrimenkul malları ve sınai mülkiyet haklarını mükellefiyetli veya mükellefiyetsiz olarak iktisap edebilir, bunlar üzerinde çeşitli hukuki tasarruflarda bulunabilir, kendisi veya 3. şahıslar için rehin ve ipotek verebilir, mülkiyeti tehdit eden aynı ve şahsi haklar tesis edebilir, alacaklarını temin için başkalarına ait menkul mallar veya gayrimenkuller rehin ve ipotek tesis edebilir, gerektiğinde bunların fekkini talep edebilir 3. 4. 2006 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 240490 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Ocak 1988 tarihinde kuruldu. Uçkan Medikal San. Ve Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan parfümeri kozmetik.

Soru & Cevap:

Uçkan Medi̇kal San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • parfümeri kozmetik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Uçkan Medi̇kal San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.