Turkısh Finansal Kiralama Anonim Şirketi

Turkısh Faktoring Hizmetleri

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Abdi İpekçi Cad. No:, Milli Reasürans Hanı E Blok Kat: 1 Harbiye Mh. Nişantaşı Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 231-5574 ara

Hakkında

Turkısh Faktoring Hizmetleri:

Turkısh Finansal Kiralama Anonim Şirketi

Şirket Finansal Kiralam Kanunu hükümleri çerçevesinde her türlü yurtiçi ve uluslararası ticari işleme yönelik finansal kiralama hizmeti vermek. . . ve, Şirketin amaç ve konusu ile ilgili olarak yurtiçinden veya yurtdışından her çeşit taşınır ve taşınmazı satın alır bunları tamamen veya kısmen satabilir veya kiraya verebilir veya kiralayabilir. Her türlü alacaklarına karşılık menkul, ticari işletme ve gayrimenkul rehni, ipotek alabilir. Şirket lehine sağlanacak kredi ve girişilecek taahhütlere karşılık menkul ve gyarimenkul ve ticari işletmeler üzerinden rehin, ipotek verebilir. Bu ipotek ve rehinleri fek edebilir. Bunlar için tapu müdürlüklerinde gerekli işlemleri yapabilir. Kanunun örgördüğü biçimde mahsus sicillerine tescil ettirebilir. Gerektiğinde ifraz ve tevhit ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrufu icra edebilir. Satış vaadi alabilir, satış vaadinde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 625599 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Mayıs 2007 tarihinde kuruldu. Turkısh Faktoring Hizmetleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan finansal hizmetler.

Soru & Cevap:

Turkish Faktori̇ng Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • finansal hizmetler
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Turkish Faktori̇ng Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.